Probleme cu legitimările jucătorilor la Ripensia. Roș-galbenii au mai disputat un joc-școală

Ripensia va închide prima etapă din Liga a II-a deoarece are meci abia marți, iar în acest sens, miercuri, Alex Pelici a programat un joc-școală cu echipa din Carani, una dintre echipele de Liga a IV-a care vrea să promoveze sezonul acesta. Roș-galbenii au câștigat cu 6-1, fără probleme. Singurul neajuns e că deocamdată clubul timișorean nu a putut să-și legitimeze toți fotbaliștii la seniori.

Meciul cu echipa din Carani s-a jucat tot pe arena Electrica, unde Ripensia s-a mutat pentru antrenamentele formației de seniori. S-au jucat trei reprize, prima de 45 de minute și următoarele două de câte 30. Adrian Zaluschi a marcat de trei ori pentru gazde, în minutele 9, 42 și 44. A urmat un gol marcat de Tudor Călin în minutul 78, unul de Claudiu Arpo, în minutul 85, și unul al lui Ion Vasluian, în minutul 100.

Ripensia în prima repriză: Dobre – Lungu, Hecsko, Tînc, Toma – Burdeț, Tudorache – Fotescu, Zaluschi, Chera – Voinea.

De interes:  Află tot ce trebuie să știi despre calculatoarele refurbished. Avantaje pentru care se merită să le cumperi

Au mai intrat:  Mociu, Păduraru – Popa, Țieranu, Tudor, Apro – Stoi, Neagu – Popovici, Vasluian, Golda, Monea, Iseini – Staicu.

Pelici așteaptă ca Ionuț Gavrilă să își termine litigiul cu UTA. De asemenea, clubul așteaptă actele pentru Tudor Călin, jucător ce aparține de Sepsi, dar și pentru Vlad Tudorache, venit de la Energeticianul, și reșițeanul Vlad Chera, care va fi împrumutat de la Viitorul. „Nu e rezolvat Tudor pentru prima etapă. Nu știu dacă Tudorache și Chera vor fi… Sper să se rezolve în timp util ca să putem să-i avem în lot pentru meciul de la Pitești. Chera trebuie să primească pentru împrumut actele de la Viitorul. Suntem un pic contra cronometru. Sper să se rezolve până la ora jocului”, a spus Pelici.

Teoretic, mai este timp pentru legitimări. Ripensia va juca marți, de la ora 19.00, cu FC Argeș, la Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.