Narghileaua continuă să se bucure de o mare popularitate în rândul persoanelor de toate vârstele, în ciuda celorlalte opțiuni de fumat. Foarte multe persoane preferă să fumeze o narghilea datorită efectelor sale de relaxare și calmare, dar și datorită varietății de arome și experienței de socializare de care se bucură.

Dacă intenționați să cumpărați pentru prima dată o narghilea sau doriți să faceți trecerea la un model mai nou de narghilea, iată câteva sfaturi care v-ar putea ajuta:

Narghilea tradițională vs. narghilea modernă

În general, există două tipuri de narghilea, și anume tradiționale și moderne. O narghilea tradițională este adesea mai mare și este realizată din materiale grele, care reprezintă o combinație de oțel inoxidabil, cupru și alamă. În cea mai mare parte, alama este utilizată în puncte critice, cum ar fi portul furtunului și supapele de reținere. Dacă vă uitați cu atenție la o narghilea, veți observa, de asemenea, că deține puncte de sudură evidente. Unii sunt descurajați de acest lucru, deoarece îi afectează aspectul neted. Cu toate acestea, tradiționaliștii preferă să vadă aceste puncte de sudură, deoarece arată că narghileaua a fost realizată manual. De asemenea, o narghilea tradițională vine adesea cu un bol de lut, care asigură o conducere mai bună a căldurii și o distribuție mai uniformă, ceea ce înseamnă o aromă mai intensă. În schimb, o narghilea modernă este adesea realizată dintr-un material ușor. Nu există linii de sudură vizibile și toate componentele sunt filetate pentru o conexiune etanșă. Este în mare parte placată cu crom, ceea ce îi oferă un finisaj neted și lustruit. Prezintă câteva îmbunătățiri în design, cum ar fi sistemul de supapă de reținere care are o bilă în interior. Supapa vă permite să utilizați mai multe furtunuri fără să vă deranjați să le conectați. Spre deosebire de o narghilea tradițională, narghileaua modernă are un bol din ceramică. Materialul, deși plăcut la vedere, este instabil când vine vorba de reținerea căldurii. Trebuie să rearanjați în mod regulat cărbunii pentru a preveni arderea. Accesați https://www.shishabucuresti.ro/narghilea pentru a explora o gamă extinsă de narghilea, arome și accesorii.

De interes:  Să înceapă distracția! Te așteptăm în Ludoteca Piticilor!

Dimensiunea și înălțimea

Dimensiunea contează foarte mult atunci când alegeți o narghilea. Deși unele persoane consideră că dimensiunea nu face nicio diferență, alte persoane preferă anumite dimensiuni de narghilea pentru a o utiliza mai ușor și pentru a obține o aromă mai intensă. Fumătorii experimentați de narghilea optează, în general, pentru dimensiunea de 72-82 de cm. Această gamă de dimensiuni este cea mai bună pentru portabilitate, funcționalitate și întreținere. O narghilea de dimensiuni și mai mari este potrivită pentru încăperi mari de fumat sau pentru fumat în aer liber. Puteți așeza narghileaua pe podea, deasupra unui suport, și puteți fuma confortabil, fără a ocupa spațiu pe masă. Dacă preferați să aveți sesiuni scurte de fumat shisha sau doriți o narghilea portabilă atunci când călătoriți, optați pentru o narghilea mai mică și ușor de depozitat și transportat. Cu toate aceastea, o narghilea de dimensiuni mai mari poate reține în mod natural mai mult fum și este recomandată celor care doresc să obțină un nor gros de fum, în timp ce o narghilea mică are o capacitate limitată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.