Primul caz de coronavirus în orașul din Timiș care dorea să intre în izolare

Faptul că, până nu demult, în orașul Sânnicolau Mare nu se înregistrase niciun caz de coronavirus, l-a făcut pe primarul localității, Dănuț Groza, să dorească să închidă orașul, astfel încât cei din satele învecinate să nu mai vină la cumpărături.

Măsura ar fi fost luată pentru două săptămâni și sprijinită prin controale riguroase la toate intrările din oraș. Cum o astfel de decizie se ia la nivelul Comitetului pentru Situații de Urgență, situația a rămas doar la stadiul de propunere.

Între timp, la Sânnicolau Mare a apărut un prim caz de coronavirus, o femeie în vârstă de 83 ani care în prezent este internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Primăria anunță că a făcut lista persoanelor cu care femeia a intrat în contact și a transmis-o către Politie care face procesele verbale de izolare la domiciliu pentru persoanele în cauză. Pentru astăzi a fost comandată o dezinfecție la bloc.

În orașul din vestul județului Timiș a continuat dezinfecția șoselelor și trotuarelor cu două utilaje ale Primăriei, de la Spații Verzi.

De interes:  CSM Reșița – Universitatea Cluj dă startul Ligii a II-a! Valea Domanului e gata de spectacol – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.