Vreme caldă, dar schimbătoare, în Banat

Astăzi, vremea va fi schimbătoare și deosebit de caldă. Cerul variabil ziua, se va înnora pe durata nopții când, local în Crișana și pe arii restrânse în Banat, vor fi ploi și averse, posibil însoțite de descărcări electrice. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare, care vor atinge la rafală 45-55 km/h. La munte vântul va fi tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 25 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 18 grade, iar cele minime între 4 și 9 grade.

Mâine, vremea se va răci accentuat față de intervalul precedent, devenind rece pentru această dată. Ziua, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse va ploua. La munte vor predomina ninsorile şi local se va depune strat de zăpadă. Spre seară și noaptea, precipitațiile vor înceta iar cerul se va degaja treptat. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale în prima parte a intervalului, mai susținute la munte, unde rafalele vor atinge 80-90 km/h, viscolind trecător ninsoarea. Spre dimineață, în zonele joase se va produce brumă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în Crișana și 12…13 grade în sudul Banatului, iar cele minime între -4 și 2 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

De interes:  Punct de vaccinare la aeroport: oricine se poate imuniza, fara programare prealabilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.