Alte patru decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anunţate, luni dimineaţă, de autorităţi, astfel că bilanţula ajuns la 318.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că a murit un bărbat de 62 de ani din judeţul Mureş, el fiind în contact caz confirmat. El a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean Târgu Mureş – Pneumologie în 4 aprilie, transferat în 5 aprilie în Clinica de Boli Infecţioase, iar din 6 aprilie a fost la ATI, intubat şi ventilat mecanic. Lui i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 4 aprilie, fiind confirmat în aceeaşi zi. El a murit în 10 aprilie, având comorbidităţi: hipertensiune.

Tot în 10 aprilie a murit o femeie de 63 de ani din judeţul Caraş-Severin, internata în 30 martie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Ei i-au fost recoltate probe pentru COVID-19 în 29 martie, fiind confirmată în 30 martie. Ea avea comorbidităţi: Obezitate gr. II, hipertensiune, Boală cronică coronariana, Tabagism cronic.

De asemenea, a murit un bărbat de 56 de ani din judeţul Suceava, întors din Anglia în 16 martie şi internat în 2 aprilie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava cu simptomatologie respiratorie. În 4 aprilie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind confirmat în 6 aprilie. El a murit în 8 aprilie, fără a avea afecţiuni asociate identificate.

De interes:  Produse tradiționale sârbești, de vânzare în vestul României, printr-un program economic în premieră

Al 318-lea deces este al unui bărbat de 56 de ani din judeţul Suceava, şofer de TIR, care a prezentat simptome din 24 martie. El a fost internat în SJU Suceava în 2 aprilie, iar în 5 aprilie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind confirmat în 6 aprilie. El a murit în 11 aprilie, având comorbidităţi: hipertensiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.