Primarul Popa îi cere directorului Stănucă să renunțe la demisie după potopul de la Zoo!

Scandalul iscat în spațiul public după ce mai mulți copii și părinții lor au fost prinși de o ploaie torențială în grădina zoologică din Reșița, în timp ce Centrul Educațional era închis, e pe punctul de a fi aplanat de primarul Nelu Popa.

Revenit în țară, primarul Reșiței a luat act de demisia directorului de la zoo, Gabriel Stănucă. Chiar el i-o solicitase de urgență după ce, din Portugalia, unde era plecat într-o delegație cu ADR Vest, a citit zeci, poate sute de mesaje de revoltă ale unor părinți care au remarcat o situație stupidă. Și anume, ei și copiii lor s-au dosit pe unde au apucat de un adevărat potop, în timp ce ditamai clădirea care-i putea adăposti pe toți avea ușa încuiată. Cheia fiind la directorul Stănucă. După ce a aflat în amănunt cum s-au petrecut lucrurile, Nelu Popa a devenit mult mai îngăduitor. Asta și pentru că ține cont de lucrurile frumoase care s-au întâmplat la Zoo Reșița cu Stănucă în postura de director.

De interes:  Ministerul Culturii va aloca bani pentru înființarea Muzeului Revoluţiei la Timişoara. Ce alte promisiuni se mai fac? 

„Demisia este un act unilateral și nu necesită aprobarea sau respingerea cuiva! Personal cred că a fost o decizie de onoare a administratorului și ulterior, aflând că în incinta respectivă se afla o armă cu tranchilizant, am înțeles și de ce păstra cheia la el. Mâine îi voi cere să renunțe la acest demers, măsura fiind disproporționată față de întâmplarea nefericită prin care au trecut copiii și părinții lor. Am avut și eu pe cineva din familie implicat în eveniment și încerc să fiu obiectiv, punând totuși în balanță bunele și relele fiecăruia. Am cerut scuze în numele Primariei și sunt convins că toți am tras învățăminte din acest episod”, a explicat primarul Reșiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.