Spectaculoasa competiție Women Rally ajunge și la Timișoara! Gimnasta Cătălina Ponor, invitată de onoare

Cei mai buni piloți-femei din România își dau întâlnire la Timișoara, sâmbăta viitoare, la a doua etapă a Campionatului Național Rally. Competiția de automobilism, organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv, va avea loc în parcarea Shopping City Timișoara, iar invitatele speciale vor fi pe măsură.

Invitata specială este fosta mare campioană de gimnastică, acum retrasă din activitate, Cătălina Ponor. Constănțeanca va fi în aceeași mașină cu Mihaela Dobranici (Beldie), singura femeie care a reprezentat România în Campionatul Mondial de Raliuri până în prezent. La competiție va fi prezentă și Ramona Rusu, multiplă campioană europeană de drift, câștigătoare a titlului Queen of Europe 2014. Pe lângă concurs, timișorenii vor avea ocazia să le cunoască pe viteziste sâmbătă dimineața, de la ora 10.00, în Piața Huniade.

Din centrul capitalei Banatului, sportivele se vor deplasa la Shopping City Timișoara, unde la ora 11.00 se dă start la concurs. Raliul va presupune două manșe, iar timpii se vor cumula. După evenimentul sportiv, sâmbătă seara, la Casa Auto Timișoara va avea loc dineul oficial al raliului. Pe lângă premiere, organizatorii au pregătit și o licitație caritabilă, la care invitatul special e Ștefan Popa Popa’s.

De interes:  Parcul Național Cozia, una dintre minunile României

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.