Primăria Caransebeș nu este receptivă la doleanțele cetățenilor!

Președintele ALDE Caransebeș, Dumitru Matei, atrage atenția administrației publice locale asupra faptului că problemele cetățenilor din cartierul Pipirig nu sunt luate în seamă, deși este zona în care locuiește și primarul municipiului, Felix Borcean.

Încă din 2016, atunci când era un simplu cetățean al orașului, Matei a solicitat la Primărie să se ia măsuri cu privire la protejarea familiilor care nu mai au odihnă de când s-a montat un ecran imens în colț spre sala Polivalentă, unde rulează zi și noapte reclame și anunțuri, spre disperarea celor care locuiesc în blocul de lângă acest panou luminos.

Am depus la Primărie adresa numărul 5.230.509/2016 și am solicitat protejarea blocurilor din zona ecranului de reclame montat în colț. Pe timp de noapte deranjează familiile din blocurile învecinate ecranului. Nu am primit un răspuns nici în zi de azi. Am ridicat problema și în ședințele de Consiliu Local și nimic, parcă nu am exista. Vă dați seama, să nu ai liniște, să dormi pe lumină chiar dacă ai draperii la geam? Este strigător la cer! Cât este de greu să faci economie și să oprești pe timp de noapte acel ecran, pentru că și așa nu au cine știe ce reclame!”, ne-a menționat Dumitru Matei.

De interes:  Anvelope 185 65 R15 - Esența siguranței și a performanței pentru automobile mici și medii

Primarul municipiului, Felix Borcean, ne-a precizat că de la ora 22.00 a solicitat ca ecranele să se oprească, însă se pare că ordinul nu este respectat; am stat de vorbă cu cetățenii din zonă și nu s-a schimbat nimic.

Pensionarul Dumitru Matei, care este nelipsit de la ședințele de Consiliu Local, a mai precizat că a tot sesizat și faptul că între stațiile de autobuz de la Potoc până la primul semafor din zona cunoscută sub denumirea de Băcilă nu există o trecere de pietoni: „Vă dați seama că aici nu circulă doar autobuzele noastre cu transport public, dar opresc în stație toate autobuzele care transportă muncitori la firmele din zonele limitrofe ale Caransebeșului. Aici trebuie să ai grijă atât ca șofer, cât și ca pieton, pentru că se traversează strada cum se apucă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.