Ședința de Consiliu Local de astăzi i-a umplut paharul lui Adrian Torma. Fostul liberal a anunțat astăzi că își dă demisia din funcția de primar!

De-a lungul mandatului, primarul din Moldova Nouă și-a mai anunțat demisia, asupra căreia a revenit însă, ambiționat de solicitările oamenilor politici, dar și de ale cetățenilor care și-au arătat susținerea. Astăzi însă Adrian Torma nu a mai rezistat presiunii celei mai recente ședințe de Consiliu Local și a părăsit sala de ședință, anunțându-și demisia începând cu data de 18 august.

Lucrurile care l-au determinat pe edil să ia această hotărâre face referire la punctul nouă de pe ordinea de zi, punct care prevede diminuarea salariilor de bază pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Orașului Moldova Nouă și a Serviciilor Publice cu personalitate juridică.

Înainte de a lua hotărârea de a părăsi sala, edilul și politicienii de la malul Dunării au o luat o pauză de gândire, după care, neajungând la niciun consens, primarul a anunțat că, fără această diminuare, Primăria nu poate susține personalul. Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi, la fel cum s-a retras și Adrian Torma, anunțând că, de azi înainte, până în data de 15 august își va lua concediu, iar după data de 18 își va delega toate atribuțiile viceprimarul Adrian Moiseș.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.