Minoră din Bocşa, dispărută fără urmă de 24 de ore!

O adolescentă din oraşul Bocşa a plecat ieri de acasă și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Autoritățile sunt în alertă!

Poliţiştii din Bocşa au fost primii care au luat la cunoştinţă dispariţia tinerei Izadora Bianca Cârpaci, în vârstă de 15 ani, iar, din primele informaţii, se pare că adolescenta a părăsit în mod voluntar domiciliul, fără a mai reveni acasă. Totodată, conform datelor oficiale, acesta nu ar fi plecat singură, ci însoţită de un tânăr cu care are o relaţie de mai mult timp.

Minora de 15 ani are o înălţime de 1.55 metri, 50 de kg , păr negru lung şi ochii căprui. La data plecării de acasă, tânăra purta un tricou, o pereche de blugi de culoare albastră şi o pereche de pantofi sport de culoare neagră.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze la Serviciul de Urgenţe 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

De interes:  Drum către stele la sat! Casa cosmonautului Dumitru Prunariu va fi transformată în muzeu și observator astronomic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.