Prefectul de Timiș Eva Andreaș nu se poartă cu mănuși cu șefii de instituții deconcentrate atunci când consideră că aceștia nu își fac treaba. A fost și cazul unei discuții de la Colegiul Prefectural, când reprezentantul Guvernului în teritoriu l-a luat tare pe șeful Direcției Agricole Timiș, Doru Petanec, din cauza problemei ambroziei.

Faptul că ambrozia crește nestingherit a enervat-o pe Eva Andreaș. „Domnule director, am constat că nu suntem deloc eficienți. Aștept propunerile dumneavoastră de îmbunătățire. Vreau să știu care sunt propunerile, să fim eficienți! Care primari nu au răspuns solicitărilor dumneavoastră? Nu m-ați informat că primarii nu au răspuns solicitărilor. Eu zilnic la Prefectură primesc cel puțin zece sesizări cu terenuri invadate de ambrozie. Constat că noi nu suntem eficienți! Aștept lista la cabinet la mine cu propunerile dumneavoastră.”, i-a trimis Andreaș lui Petanec.

Șeful Direcției Agricole a spus că problema e că nu există niciun erbicid omologat în țara noastră pentru a ucide ambrozia. „Problema ambroziei există în toate județele. La noi în țara nu este omologat niciun erbicid. Ambrozia este peste tot, inclusiv în ghivecele de flori de la primărie!”, a spus Doru Petanec când prefectul l-a întrebat dacă are o statistică a terenurilor cu ambrozie. După cum se știe, ambrozia poate declanșa alergii puternice, cu efecte neplăcute.

De interes:  Oferte inegalabile la electocasnice şi materile de construcţii, cu ocazia împlinirii primului an de activitate la Casa Alex Oraviţa

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.