Pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă au intrat în alertă, în această seară, după ce au fost anunțați că o casă de pe raza localității Moldova Veche a fost cuprinsă de flăcări.

Ajunse la fața locului, organele competente au acționat imediat pentru a lichida incendiul. Din fericire, în casa situată pe Str. Pescarilor (lângă cimitir) nu se afla nicio persoană, proprietara imobilului, o bătrână în vârstă de 75 de ani, fiind plecată la fiica ei, în județul Timiș.

Pompierii a reușit să lichideze flăcările care se întindeau pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, flăcări care amenințau să cuprindă întreg imobilul. În urma incendiului, proprietara imobilului a rămas fără magazia din spatele casei, loc în care își depozita diverse lucruri și obiecte: covoare, material lemnos, materiale de construcții, cauciucuri, ustensile de grădinărit etc.

Potrivit unor surse neoficiale, în spatele casei bătrânei de 75 de ani, mai mulți localnici obișnuiau să arunce gunoiul. Așa se face că din intenția de a igieniza zona, incendiind gunoaiele, era cât pe ce să se producă un adevărat dezastru.

De interes:  Cum alegi manerele cele mai potrivite pentru portile tale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.