ASU Politehnica va avea un nou antrenor principal, după ce Cosmin Petruescu și-a dat demisia! Anunțul a venit după meciul dintre Poli și Concordia Chiajna, terminat cu scorul de 0-0, iar echipa susținută de galeria CVUCS are deja pe „țeavă” un nou tehnician!

Petruescu a precizat că s-a gândit la demisie după victoria cu Pandurii, din urmă cu trei etape. Conducerii a comunicat-o după meciul pierdut cu Daco-Getica, iar decizia a devenit irevocabilă după înfrângerea suferită cu Rapid. Înainte de partida din Giulești, conducerea i-a spus antrenorului să mai aștepte câteva etape, să vadă și ce rezultate se obțin. În seara de dinaintea jocului cu Chiajna, Petruescu le-a spus jucătorilor cu experiență ce a decis. După meci, a și făcut anunțul oficial, la conferința de presă.

Zilele acestea, clubul a negociat cu câțiva antrenori. Fostul tehnician al echipei, Bogdan Andone, ex-FCSB, s-a aflat și el pe listă, dar discuțiile nu s-au concretizat. Din informațiile noastre, Mugur Gușatu, fostul jucător al lui Poli, e alesul! Gușatu a antrenat ultima dată pe ACSO Filiași, în Liga 3, club de care s-a despărțit vara aceasta. Anterior, a lucrat la Universitatea Craiova, la juniori. „De unde știți? Nu pot să confirm până nu e nimic sigur. Sunt pe o listă scurtă. Vom vedea zilele următoare”, ne-a declarat Gușatu, contactat telefonic.

De interes:  Voluntari pentru Munții Poiana Ruscă! Ecologizare și amenajarea unor trasee turistice la sfârșit de august

ASU Politehnica va face anunțul duminică.

Vom reveni cu amănunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.