Pompierii cărășeni n-au avut liniște nici de Adormirea Maicii Domnului !

Data de 15-16 august, sâmbătă respectiv duminică ,  pompierii militari cărășeni au fost nevoiți să intervină în peste 30 de misiuni cauzate de diverse evenimente.

Cele mai importante au fost cele de pe SMURD , 21 la număr din care cinci au fost  ca urmare a unor accidente rutiere.

Două accidente  pe DN 6, unul în zona localității Prisaca și altul în zona localității Slatna Timiș. Unul pe drumul județean între localitățiile Anina și Bozovici, altul pe DN 58 B, zona localității Gherteniș,precum și un accident rutier în care un pieton a fost lovit de către un autoturism, in zona localității Sacu, in urma cărora șapte persoane au fost asistate medical iar o persoană a decedat din cauza impactului violent dintre două autovehicule.

Totodată, 16 intervenții de  SMURD, au constat în asistență medicală de urgență la solicitarea persoanelor. Alte 12 misiuni au constat în intervenții ca urmare a fenomenelor meteo extreme, respectiv evacuarea apelor din gospodăriile oamenilor în localitatea Nicolinț și Municipiul Reșița, evacuarea apelor care au pătruns in subsolurile unor blocuri de locuințe și a unei clădiri administrative din municipiul Reșița,eliberarea carosabilului de copaci pe DN 57 în zona localităților Oravița,Nicolinț și Piatra Albă, căzuți din cauza vântului puternic, asigurarea măsurilor PSI până la sosirea echipajului ENEL, ca urmare a ruperii unui cablu electric in zona orașului Oravița, precum și o intervenție la explozia unei centrale termice a unei pensiuni din localitatea Sichevița.

De interes:  Deputatul Valeria Schelean-Șomfelean, după dezvăluirile din casa ororilor de la Caracal: „Cum e posibil?!”

Semnat: Daniela Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.