Trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri despre un serviciu bun de anulare adblue Bucuresti, un astfel de serviciu fiind ideal pentru voi si oferindu-va calitatea dorita. Emulatorul AdBlue este un echipament profesional, acesta fiind creat pentru anulare Adblue in cazul masinilor care sunt dotate cu sistemul de reducere catalitica selectiva. Acest emulator anuleaza sistemul Adblue existent, de aceea masina nu va mai folosi lichidul AdBlue.

Ce este adblue?

Adblue de fapt este o denumire comerciala, fiind un lichid apos, folosit pentru a reduce emisiile de monoxid si de dioxid de azot, rezultate in urma arderii combustibilului la motoarele diesel.

Adblue-ul este injectat in evacuare iar in urma uno reactii chimice noxele sunt descompuse. Este o solutie care nu e inflamabila, incolora, inodora, cu o rezistenta mare la inghet. Adblue este folosit atat de masinile mici cat si de camioanele de mare tonaj.

Un lucru pe care multi il confunda, este acela ca adblue ul este amestecat cu combustibilul. Lucru total fals, deoarece acest lichid este depozitat intr-un rezervor special si nu are legatura cu combustibilul. De obicei, un plin de rezervor de adblue este suficient pana la urmatoarea revizie, iar in cazul in care acesta se goleste, veti primi cu 1000 de km inainte o avertizare pentru reumplerea lui. In caz contrar, masina nu va mai putea fi pornita.

Ce trebuie sa stiti despre o anulare adblue Bucuresti?

Este nevoie sa va informati cu privire la un serviciu de anulare adblue Bucuresti. Acest serviciu este util din multe puncte de vedere, iar el este important in unele tari pentru ca in acestea nu se poate procura chiar atat de usor lichidul AdBlue. Instaland un emulator Adblue se anuleaza sistemul de reducere catalitica selectiva, iar un astfel de emulator nu influenteaza in nici un fel functionarea motorului, neprovocand pierderi de putere.

Acest emulator AdBlue se integreaza perfect cu calculatorul masinii, fara nici un fel de eroare, de aceea el va putea fi folosit fara probleme. Dispozitivul are avantajul faptului ca poate fi pornit si oprit in functie de necesitati, fara a mai fi nevoie de actionarea unui buton. In momentul in care se anuleraza sistemul AdBlue, masina nu mai comanda injectarea AdBlue in gazele de ardere, lucru care se traduce direct printr-o reducere al consumului de AdBlue la zero. Din acest motiv costurile de transport vor fi si ele mai mici.

Un serviciu bun de anulare adblue Bucuresti va ajuta mult din acest punct de vedere si veti vedea ca veti putea face si unele economii. Imediat ce a fost instalat pe masina, emulatorul AdBlue va trimite informatii calculatorului de bord, acesta informand ca sistemul AdBlue functioneaza perfect. Puteti in acest fel conduce in continuare chiar si in ceea ce priveste un sistem de reducere a noxelor defect, pana cand aveti posibilitatea remedierii defectiunilor.

Anuland reducerea catalitica selectiva, masina voastra nu se mai incadreaza in standardul Euro de noxe, cu toate acestea insa, exista si unele avantaje, in primul rand, un bord fara nici un fel de eroare. Emulatorul AdBlue este util in unele tari, de aceea daca planuiti un drum intr-o anumita tara, trebuie sa verificati acest lucru si puteti chiar apela la un astfel de serviciu care sa va ajute. Emulatorul Adblue mai are si avantajul de a fi pornit si oprit cu cea mai mare usurinta de catre oricine.

 

De interes:  [VIDEO] Primul transfer pentru „leii” din Banat vine din Serbia | Express de Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.