18 ani- smartbalon

Majoratul este prima mare petrecere din viata proaspatului adult, o zi asteptata cu nerabdare, care trebuie sarbatorita in cel mai placut mod posibil, un mod mai original decat restul zilelor de nastere. Si cum altfel decat prin organizarea unei petreceri mari la care sa invitam pe toata lumea?

Fie ca este sarbatorit la un restaurant sau in confortul propriei case, majoratul trebuie sa aiba preparate culinare alese, tort, prajituri, sampanie, muzica buna si, nu in ultimul rand, un decor special. Un astfel de decor poate fi realizat folosind baloane majorat, lampioane, ghirlande suspendate, confetti, propsuri si diferite accesorii pentru invitati, cum ar fi coifurile, mastile de petrecere, perucile tematice, palariile de petrecere, etc.

Iar cand vine vorba de baloane, ideale sunt cele cu heliu, fie ca vorbim de baloanele din latex sau din folie. Poti alege buchete sau aranjamente din baloane latex sau nelipsitele cifre de 1 m baloane 18 ani pentru a completa decorul.

Cu siguranta portofoliul si pozele celor de la SmartBalon.ro vorbesc de la sine cand vine vorba de organizarea unui eveniment cu baloanele plutitoare si de ce nu, sursa de inspiratie.

Mai mult decat atat, baloanele cu heliu pot fi folosite pentru alcatuirea unui culoar la intrarea in incinta in care are loc petrecerea, pot fi legate de fiecare scaun al invitatilor sau pot fi utilizate, in combinatie cu diferite flori, pentru a forma o arcada tot la intrarea in sala.

De interes:  Primăria Caransebeș șterge din penalitățile rău-platnicilor! Se mulțumește cu ceva mai mult de jumătate!

Marele avantaj al baloanelor din folie este ca se gasesc in diferite forme, inclusiv in forme de inima, diverse colori. Se gasesc chiar si sub forma de litere, in asa fel incat sa poata alcatui numele sarbatoritului. Nu in ultimul rand, se gasesc baloane sub forma de numarul 18, speciale pentru persoana care isi petrece majoratul.

Baloanele au, cu siguranta, un rol important in cadrul oricarui tip de petrecere. Ele nu pot fi absente, caci trebuie sa admitem, baloanele ne duc imediat cu gandul la evenimente festive, la distractie si veselie, asadar este greu sa ne imaginam petreceri cu un decor din care acestea sa lipseasca.

Mai mult, baloanele dau culoare petrecerilor, pot fi folosite in orice tematica si ajuta la crearea unui cadru deosebit. Daca ai intentia de a organiza o petrecere de majorat care sa ramana impregnata in memoria tuturor invitatilor, alege baloanele care sa se potriveasca cel mai bine cu tipul de party pe care vrei sa il organizezi, iar succesul va fi garantat!

De interes:  Vremea devine frumoasă la început de săptămână

Daca nu intentionezi sa apelezi la serviciile unei firme care sa te ajute cu decoratiunile majoratului, ca parinte, ai optiunea de a comanda direct de pe site absolut toata recuzita necesara (butelie cu heliu, baloane latex, baloane folie, celebrele baloane cifre 18, baloanele litere, rafia care sa le ancoreze).

Buna dispozitie si distractie maxima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.