O masă este o piesă de mobilier obligatorie în bucătărie. Astăzi, producătorii folosesc o cantitate imensă de materiale pentru a realiza mese. Există, de asemenea, cel puțin două duzini de opțiuni pentru picioare masă de bucătărie. În versiunea clasică, masa de bucătărie are patru picioare. Practic, acestea sunt modele tradiționale cu blaturi pătrate și dreptunghiulare. O masă cu trei picioare este aproape întotdeauna rotundă. Aceasta poate fi o măsuță mică sau o opțiune completă de luat masa. Masa pe două picioare pentru bucătărie poate fi realizată în mai multe tipuri, dar cel mai adesea există modele cu două picioare în formă de T, triunghi sau picioare stabile din lemn masiv.

Picioare masă oțel vopsit

Mesele cu picioare din oțel vopsit au o serie de avantaje. În primul rând, sunt foarte durabile și nu trebuie reparate niciodată. În al doilea rând, modelul cu picioare de fier are stabilitate maxima și este aproape imposibil ca masa să se încline sau să se răstoarne. În al treilea rând, mesele cu picioare din oțel sunt destul de versatile, se încadrează ușor în orice interior și nu intră în conflict cu elementele de interior care nu au elemente metalice. În al patrulea rând, picioarele metalice sunt destul de ușor de întreținut și nu există recomandări speciale pentru întreținerea acestora.

De interes:  ATB, Vama sau The Motans. Timp de trei zile, la Cioca va fi o adevărată discotecă în aer liber la Flight Festival

Modelele extravagante care se încadrează bine în interiorul modern, sunt mesele de bucătărie cu picioare în formă rotundă subțiate la bază. Picioarele adunate într-un unghi și convergente într-un punct din mijloc arată cel mai armonios. Experții știu că picioarele neprofesionale sunt cauza legănării și înclinării mesei. Picioarele de masă format T sunt  reprezentante ale liniei de mese confortabile. Acest model întruchipează combinația excelentă a blatului din lemn natural cu picioare metalice, care îl fac nu numai o piesă de mobilier funcțională, ci și un excelent supliment la orice interior, mai ales dacă este un interior în stil scandinav sau mansardă, deoarece le poți amplasa un blat gros din lemn masiv de stejar.

Picioare masă – Idei de design

Picioarele de masă sunt suporturi care te pot ajuta să îți creezi un interior interesant, carismatic și unic. Design laconic al seturilor de 2 picioare sunt o soluție excelentă pentru crearea unei mese în stiluri ECO, scandinav sau minimalism. Aceste accesorii funcționează se combină frumos cu blaturi din lemn masiv, blaturi din sticlă și piatră. Masa rezultată va arăta întotdeauna la modă și elegantă, cu accent pe individualitate. De asemenea, poate arăta perfect cu un blat de sticlă. Sunt potrivite și pentru mese de lucru, pe care le poți face cu propriile mâini. Picioarele de masă sunt din lemn de stejar și frasin acoperite cu ceară de protecție și, dacă se dorește, pot fi colorate cu ulei. Din magazinul online formes.ro poți alege modelul de picioare masă potrivite pentru ideile tale de design.

De interes:  Accident grav la Marga

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.