Implantologia este una dintre cele mai progresive domenii ale stomatologiei. Nu numai că păstrează calitatea vieții, ci elimină și cele mai mici defecte estetice și experiențele psihologice asociate. Implanturile dentare sunt un înlocuitor complet al dinților. Designul lor respectă caracteristicile naturale și păstrează pe deplin funcția de mestecat. Implanturile sunt realizate din material biocompatibil și hipoalergenic, cum ar fi titanul. Implanturile se înrădăcinează în mod fiabil și te servesc timp de mulți ani. În clinica stomatologică București, implantarea dentară este considerată una dintre domeniile prioritare. Această metodă ajută la restabilirea completă a capacității de mestecare a pacientului, a vorbirii și calitatea zâmbetului. La clinica dentară Colțea, atenția principală este acordată examinării și planificării tratamentului pacienților cu dinți lipsă, ceea ce are cel mai pozitiv efect asupra rezultatului pe termen lung și restabilirii funcțiilor estetice și de mestecat.

Avantajele metodei

Implantologia permite rezolvarea problemelor clinice complexe atunci când alte metode de protezare sunt imposibile sau provoacă disconfort fizic și estetic.

De interes:  Icoana zugrăvită pe stâncă atrage turiștii la Piatra Scrisă

Utilizarea implanturilor elimină necesitatea păstrării dinților nesiguri și, în același timp, minimizează riscul atrofiei osoase în locul dinților extrași. Pentru unii oameni, implantarea dentară nu are preț. Acest lucru este spus de mulți pacienți după finalizarea implantului dentar. Când se instalează implanturi dentare, de fapt se restabilește integritatea dentiției fără a afecta dinții vii adiacenți. Se păstrează nivelul țesutului osos, care contribuie și la conservarea dinților adiacenți. Se restabilește estetica și acest lucru este posibil chiar și cu pierderea completă a dinților.

Ce implanturi se folosesc?

Se lucrează cu implanturi dentare Resista, Implantium și Bredent. Aceste sisteme permit instalarea implanturilor dentare în țesutul osos al maxilarului, pe care ulterior este instalată coroana dentară. Aceste sisteme de implanturi sunt folosite cu succes de stomatologia Colțea și există numeroase confirmări clinice. Tratamentul implantului constă în mai multe etape: implantul dentar (rădăcina artificială), coroana dentară (dintele artificial), bontul protetic (elementul de legătură între implant și coroană).

Specialiștii clinicii stomatologice sunt competenți în toate metodele de implantare, atât într-o etapă imediat după extracția dinților, cât și în tehnica clasică în două etape. Plasarea implantului este, de asemenea, asociată cu operații suplimentare de altoire osoasă, chiar și în cele mai dificile cazuri clinice.

De interes:  Importanta utilizarii anvelopelor de vara de pe Velopa

Implant dentar – Avantaje

Implantul dentar are propriile sale avantaje semnificative, și anume: stomatologul poate înlocui orice tip de defecte ale dentiției; implantul nu se simte ca un corp străin în gură, și în acest caz, nu te vei simți inconfortabil; chiar și în absența dinților, această opțiune va fi adecvată și eficientă; implantul nu permite oaselor maxilarului să se atrofieze; implantul poate fi instalat imediat după extracția dinților. Datorită acestor avantaje, acest serviciu este foarte popular. Clinica stomatologică oferă condiții favorabile pentru un implant dentar. Poți conta pe profesioniștii clinicii dentare București care sunt specializați în implant dentar.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.