Într-o țară civilizată, elevii ar trebui să aibă cele mai bune condiții pentru a se putea dezvolta armonios și a învăța într-un mediu stabil, nu să le fie pusă în pericol viața! Cu toate acestea, într-o școală din municipiul Caransebeș, deși rezultatele la învățătură sunt foarte bune, elevii sunt nevoiți să studieze într-o clădire care nu le oferă un element esențial: siguranța.

Consilierul local Codruța Cristescu a ridicat problema în plenul ședinței de Consiliu Local, spunând că directorul școlii a depus din nou o cerere la Primăria Caransebeș în vederea cuprinderii pe lista de reparații a Școlii Generale Nr. 8 din cartierul Cazărmii.

„Având în vedere că acel proiect în care a fost inclusă școala văd că nu se mai demarează, nici nu știu dacă este aprobat, la acoperiș trebuie intervenit. Pur și simplu acoperișul cade și, dacă ar pica în pod, ar fi bine, dar cad țiglele pe lângă clădire și pot fi copii acolo sau chiar profesori și părinți. Directorul Colegiului Național Traian Doda, Adrian Semenescu, a depus o cerere la Primărie, vă rog frumos să cuprindeți această lucrare de reparații în programul din acest an al Serviciului Public de Întreținere și Reparații”, a menționat Codruța Cristescu, consilier local din partea PSD și inspector general adjunct în cadrul ISJ Caraș-Severin.

De interes:  Inchirieri cabine foto

Proiectul privind eficientizarea energetică a clădirii Corp B – Colegiul Național „Traian Doda” este în faza de evaluare la ADR Centru (Alba Iulia), ceea ce înseamnă că nu se știe când se va da un răspuns cu privire la aprobarea finanțării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.