Vrei să organizezi o petrecere surpriză și nu știi exact de ce trebuie să te ocupi? Află acum ce aspecte trebuie să ai în vedere!

Vrei să organizezi o petrecere surpriză și nu știi exact de ce trebuie să te ocupi? Află acum ce aspecte trebuie să ai în vedere!

O petrecere surpriză este un mod bun de a celebra un eveniment, întrucât compania celor dragi este de departe cel mai râvnit cadou. Dacă plănuiești să organizezi o astfel de petrecere pentru un prieten apropiat ar trebui să știi că pe cât de plăcut surprins va fi sărbătoritul, pe atât de dificil va fi să pui totul la punct fără ca acesta să afle.

Iată aspectele de care trebuie să te ocupi pentru a organiza o petrecere surpriză de neuitat!

  • Persoanele implicate și stabilirea bugetului

Pentru început ar trebui să te gândești la posibilii oameni ce ți s-ar putea alătura. Dacă este vorba despre o persoană apropiată, atunci șansele să-i cunoști prietenii sunt destul de mari. Ia legatura cu cât mai mulți dintre aceștia și stabiliți împreună toate detaliile. Fiind deja familiarizat cu prețurile pieței poți aproxima ce sumă va acoperi întreaga cheltuială. În funcție de posibilitățile fiecăruia la momentul respectiv, stabiliți un buget pe cap de participant. Numărul de persoane este important pentru a știi cât de spațioasă trebuie să fie încăperea în care va avea loc petrecerea, dar și pentru a-ți face o idee despre volumul de cumpărături.

  • Chestiuni organizatorice

Cel mai important aspect de clarificat este locația, căci în funcție de aceasta veți adapta următoarele cheltuieli. În intimitatea unei locuințe vă veți putea desfășura după bunul plac, deși există câteva limitări de care va trebui să țineți cu toții cont. Printre acestea se regăsește, spre exemplu, limita de zgomot, deoarece nu puteți deranja vecinii până în zori. În plus, trebuie să îți rupi o bucată din timp pentru a pregăti și decora spațiul ales. În altă ordine de idei, închirierea unei locații special amenajate pentru astfel de evenimente va necesita un cost suplimentar pe care va trebui să-l achitați împreună. În măsura în care optezi pentru ultima variantă, va trebui să stabilești cu proprietarul dacă vă puteți procura singuri de-ale gurii. 

  • Meniul

Având în vedere că pe parcursul serii veți petrece din greu, ar fi indicat să n-o faceți pe burta goală. Așadar, gândiți-vă la un fel de mâncare agreat de toată lumea. Dacă locația îți permite, încinge un grătar, iar dacă ești ceva mai limitat de atât găsește o alternativă. Tortul este considerat un aspect esențial al oricărei aniversări și din acest motiv nu se poate renunța sub nicio formă la el. Consultă-te cu ceilalți și alegeți împreună ingredientele și aspectul acestuia, astfel încât să fie pe placul sărbătoritului. Alături de tort, sticla de prosecco nu poate lipsi de pe această masă festivă. Diversifică băuturile pentru a acoperi gusturile fiecăruia și consultă-te cu ceilalți pentru a știi concret ce trebuie să cumperi. Dacă timpul este limitat, poți face cumpărăturile online pe Altex.ro. 

Așadar, când este vorba de o petrecere surpriză, discreția este esențială dat fiind faptul că totul trebuie să se petreacă fără ca sărbătoritul să bănuiască ceva.

Sursă foto: unsplash.com

De interes:  Cele mai bune plaje din insulele grecești, la doar câteva ore de zbor din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.