Liberalii încearcă să-l schimbe mâine pe Flavius Nedelcea din fotoliul de vicepreședinte al administrației județene, dar inițiativa lor e sortită eșecului. Cel puțin așa garantează liderii social-democrați!

Consilierii județeni PNL merg până la capăt de data aceasta în demersul lor de a schimba unul din vicepreședinții CJ. La prima acțiune de acest gen s-au răzgândit chiar înainte de votul în plen. Atunci era vorba de fotoliul lui Ionuț Popovici, de la PMP. Mâine se hotărăște soarta lui Nedelcea. Și atunci, și acum e nevoie de votul a două treimi. Asta înseamnă că pentru înlocuirea lui Nedelcea ar trebui să voteze și pesediști de-ai lui. Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a explicat pentru expressdebanat.ro că, în cazul în care se va obține numărul necesar de voturi pentru schimbarea vicelui, consilierii liberali vor solicita o ședință de câteva minute pentru a hotărî care dintre ei să fie nominalizat pentru poziția vacantă.

Coordonatorul campaniei social-democraților cărășeni pentru alegerile europarlamentare, Mirel Pascu, susține însă că nu va fi nevoie de nicio pauză. Și asta pentru că Flavius Nedelcea e de neclintit. Cel puțin deocamdată! „După europarlamentare discutăm, să vedem cum se implică fiecare, cât muncește în campanie, analizăm rezultatele în Biroul Politic Județean al partidului. Noi nu votăm mâine nici împotriva lui Flavius, nici a altui coleg. Noi suntem pregătiți de campania electorală, în plus, nu putem vota un astfel de proiect după o analiză făcută de alt partid. Ne facem noi analizele noastre dacă e nevoie. Nu votăm așa ceva, Flavius Nedelcea rămâne vicepreședintele Consiliului Județean, e colegul nostru!”, a declarat Mirel Pascu.

De interes:  Școala “Sports Frontier” te așteaptă la schi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.