Pacienții internați în Timișoara vor putea vota cu urna mobilă | Express de Banat

BEJ le reamintește pacienților internați în spitalele din Timișoara că pot vota cu ajutorul urnei mobile! Alegătorii netransportabili din motive de boală sau invaliditate pot depune o cerere scrisă și acte medicale doveditoare până în 9 noiembrie pentru a putea vota cu urna mobilă.

Persoanele internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” Timișoara pot depune cereri la secția de votare amplasată în incinta Casei Tineretului dar și la secțiile de votare de la Colegiul Tehnic ”Azur” de pe Calea Martirilor 1989 nr.64.

Cei internați la Clinica de Chirurgie Plastică Casa Austria pot depune cererile atât la secția din Casa Tineretului cât și la cea din interiorul Liceului cu program sportiv ,,Banatul” de pe Aleea F.C. Ripensia nr.29.

Urma mobilă se va deplasa și la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara în cazul în care vor fi depuse cereri la secția din incinta Liceului Teoretic ”Nikolaus Lenau” de pe Strada Gheorghe Lazăr nr.2.

De interes:  Trei puncte, în personalul de Giulești! Ca pe vremea lui Corpodean!

Cererile pacienților de la Institutul de Boli Cardiovasculare pot fi depuse la Liceul de Arte Plastice Timișoara de pe Strada Lorena nr.35.

Intervalul orar în care pot fi depuse aceste cereri este 18:00-20:00. Cererile trebuie să fie însoțite de documentele medicale care atestă incapacitatea pacientului de a se deplasa până la o secție de votare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.