Start de foc pentru Ripensia în Trivale! Ce spune Pelici despre începutul de campionat

Ripensia Timișoara va juca în meciul care închide runda inaugurală din prima etapă a ligii secunde, la Pitești, cu FC Argeș. Bănățenii au reușit să rezolve problema legitimării lui Vlad Tudorache și a reșițeanului Vlad Chera, dar știu că disputa cu echipa lui Nicolae Dică va fi dificilă.

Pelici știe că la Pitești va fi un stadion plin. „Încercăm și ne dorim să fim conectați la acest început de campionat. O ediție a Ligii a II-a care din punctul meu de vedere se anunță cea mai disputată de până acum. Multe echipe de tradiție care își propun să atingă locurile fruntașe. FC Argeș s-a schimbat puțin, a apărut un nou antrenor. Știm cu toții ce reprezintă Nicolae Dică, un antrenor tânăr, ambițios, care își dorește să ducă Argeșul unde merită, în prima ligă. Noi mergem să ne jucăm șansa. Ei au făcut 14 transferuri, au transferat jucători cu experiență sau mai puțin, tineri de perspectivă, îmbină experiența cu valoarea. Este greu pentru că este primul joc și probabil vor avea o asistență numeroasă. Îmi doresc să fim concentrați, să înțelegem că dacă suntem un grup unit putem să răzbim și să ne atingem obiectivul, adică o clasare mai bună decât anul trecut”, a precizat tehnicianul.

De interes:  De unde putem cumpara piese pentru presa de balotat?

Și în acest sezon, căpitanul Ripensiei va fi Călin Toma. „A fost o perioadă foarte grea, ne-am pregătit bine, i-am ajutat pe jucătorii noi să se integreze. Mai avem trei zile să punem la punct ultimele detalii, iar la ora meciului să fim în cea mai bună formă. Ne așteaptă o partidă dificilă, cu un tehnician pe care îl știm din anii trecuți. Cunoaștem oarecum și filosofia antrenorului. Mergem încrezători și să obținem punct sau puncte”, a punctat fotbalistul.

În noul sezon, Dumitru Mihu spune că Ripensia trebuie să crească sănătos. „Începem un nou sezon competițional, o nouă etapă în viața Ripensiei. Au apărut și vor apărea în continuare schimbări în ceea ce vrem noi să facem. Vrem să facem pași mărunți și siguri spre obiectivul nostru, acela de a redeveni ce am fost odată în fotbalul românesc. Va fi un drum lung, noi încercăm să facem lucrurile serios, vrem să facem lucruri de substanță în așa fel încât să reziste și să putem construi cu pași mărunți”, a punctat Mihu.

De interes:  Cum alegi corect motocoasa pentru gradina ta?

Meciul de marți începe la ora 19.30 și va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.