SCM Poli Timișoara și CSM Reșița au participat vineri și sâmbătă la un patrulater amical organizat de Potaissa Turda. După cele două victorii timișorene de săptămâna trecută, cărășenii i-au învins pe elevii lui Pero Milosevic în finala mică a turneului amical.

Niciuna dintre bănățene nu a trecut de semifinalele turneului. Vineri, Poli a pierdut cu Minaur Baia Mare la scorul de 28-26, după ce la pauză au condus tot maramureșenii, cu 13-10. Au marcat, pentru timișoreni: Sadoveac, 10 goluri, Cîmpan, 3, Băican, 3, Milosevic, Pribanic și Marjanovic, câte două goluri fiecare, Neamțu, Dragas, Fenici și Năstăsie, 1 gol fiecare. Nici Reșița nu a trecut de gazdele de la Potaissa, care au câștigat cu 34-31, iar în aceste condiții, bănățenele au disputat finala mică sâmbătă.

Cărășenii s-au impus în meciul direct, la scorul de 30-26, după ce la pauză, echipa lui Ilie Vaidasigan a condus cu 18-14. Pentru Poli, au înscris: Pribanic, 6 goluri, Marjanovic 5, Sadoveac 3, Șomlea, Cîmpan și Năstăsie, câte 3 goluri fiecare, Păiuș, Milosevic și Dragas, 1 gol fiecare. Pentru reșițeni, au marcat: Ignat, 8 goluri, Santeiu, 4, Trifkovic, 3, Rohozneanu și Vulpe, câte 3, Dediu, Mledenciu și Starchenko, câte 2, Heimbach, Daia și Bărbuș, 1 gol fiecare. Pentru Poli săptămâna viitoare urmează două amicale la Oroshaza.

De interes:  Apel de Selecție 1/2019 aferent Măsurii M5/3A

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.