Toamna și-a făcut deja simțită prezența – motiv numai bun pentru a ne reînnoi garderoba. Bănățenii sunt așteptați la o nouă sesiune de shopping în cadrul Salonului Industriei Ușoare.

Peste 65 de expozanți din întreaga țară, în special producători, vor pune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon. Timișorenii vor găsi la Salonul Industriei Ușoare îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie intimă, accesorii, marochinărie, articole de pielărie și blănărie, dar și produse cosmetice și naturiste. Iar dacă vă întrebați de prețuri – acestea sunt accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Evenimentul va avea loc în perioada 9-13 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș. Ca la toate edițiile, târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat. Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, iar duminică, între orele 10.00 și 18.00.

De interes:  Despărțire de „taină” în lotul baschetbaliștilor de la SCM Timișoara. Un jucător nu mai e „leu” de câteva săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.