Sezonul oficial a început pentru handbaliștii de la SCM Poli cu Supercupa României, organizată la Brașov. Alb-violeții au pierdut, 24-26, în fața campioanei Dinamo, după un meci în care bănățenii, câștigătorii Cupei României, au fost sub jocul arătat de adversarul antrenat de Constantin Ștefan.

În prima repriză, Poli s-a bazat foarte mult pe aruncările lui Milos Dragas și prea puțin pe alte soluții ofensive. După minutele de echilibru, Dinamo a început să se desprindă și-a asigurat o diferență liniștitoare la pauză: 13-10.

La reluarea jocului, Poli a reușit sporadic să aibă momente bune de joc, dar a ținut-o în viață pe echipa adversă cu greșeli care au constituit adevărate cadouri. Pe final, diferența s-a redus la două goluri, dar Timișoara nu a putut face mai multe. Cel mai bun marcator al lui Poli a fost Marjanovic, cu 9 goluri, majoritatea de 7 metri , urmat de Dragas, cu 7, Pribanic, Fenici, Năstăsie și Sadoveac, cu câte 2 goluri. Alouini și Kuduz au fost principalii marcatori ai „câinilor”, cu 7, respectiv 6 goluri.

De interes:  La mulţi ani, Alina Vuc!

Poli nu revine acasă de la Brașov, deoarece miercuri joacă în prima etapă de Liga Zimbrilor, la București. Partida cu Steaua va începe de la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.