Un deceniu de Rocker’s Challenge sărbătorit la Gârnic

The Road Band și Dean Bowman vor fi elementele forte ale festivalului de rock „Rocker’s Challenge”, găzduit de comuna Gârnic, la sfârșitul lunii septembrie.

Sfârșitul primei luni de toamnă readuce bucurie în inimile iubitorilor de muzică rock, Asociația „Caraș Adventure”, Primăria comunei Gârnic și Pensiunea Gernik 100 fiind organizatorii unei noi ediții a festivalului „Gârnic Rocker’s Challenge”, anul acesta evenimentul bucurându-se de o vechime de 10 ani.

Deși activitățile outdoor, tradiție a edițiilor anterioare (mountain biking, tiroliană, cățărări), sunt încă la stadiul de discuție, cert este că muzica și voia bună nu le vor lipsi celor prezenți sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 18.00, cei invitați să acapareze scena fiind The Road Band și Dean Bowman.

În privința participanților la festival, asemenea anilor trecuți, aceștia se vor putea caza fie la pensiunile construite în zonă, fie la localnicii comunei, care sunt foarte primitori, sau în campingul amenajat de organizatori în imediata apropiere a scenei.

De interes:  Când este potrivit să închiriezi mobilier și nu să cumperi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.