Netbet sau 888 Sport? Unde pariezi?

netbet-sau-888sport

Netbet și 888 Sport sunt două case de pariuri online din România care sunt cotate foarte bine și se află în top. Fiecare dintre cei doi operatori deține o ofertă sportivă foarte bogată. Atât 888 Sport cât și Netbet oferă clienților lor bonusuri de bun venit consistent și promoții constante care îți măresc șansele de câștig și te ajută să faci profit.

Netbet – cel mai apreciat din România

Netbet este apreciat de foarte mulți pariori din România datorită promoțiilor sale constante și ofertei sportive diversificate. Oferta Netbet este una diversă și conține nu mai puțin de 30 de discipline sportive printre care vei găsi sporturile populare precum fotbal, tenis, baschet, hochei și sporturi de nișă precum șah, hochei galic, caiac canoe, natație, darts sau bandy.

De asemenea, la Netbet vei găsi și E-sports care se referă la pariurile din jocuri electronice cum ar fi CS:GO, Dota sau League of Legends. Acest tip de sport este preferat cu preponderență de către pariorii tineri. În ceea ce privește pariurile pe fotbal, vei găsi inclusiv pariuri pe cornere sau cartonașe, pe lângă pariurile pe total goluri sub/peste sau câștigătorul meciului. Pentru mai multe detalii, vezi și articolul Ce trebuie să știi înainte de a paria la Netbet?

De interes:  Esti curios ce iti rezerva astrele pentru vara anului 2019?

Payout-ul și cotele de la Netbet sunt foarte impresionante, fiind peste media pieței. De asemenea, Netbet oferă și opțiunea de cash out parțial, opțiune care este rar întâlnită la casele de pariuri online din România. Netbet oferă și o aplicație pentru mobil care se poate instala atât pe dispozitivele ce rulează Android, cât și pe cele cu iOS.

Netbet oferă un bonus de bun venit sub forma unui pariu fără risc de până la 500 RON.

888 Sport

888 Sport este un operator de pariuri online care este prezent atât în România, cât și la nivel internațional. 888 Sport se mândrește cu nu mai puțin de 30 de discipline sportive printre care vei găsi și sporturi de nișă precum MMA, Surfing, floorball sau E-sports.

Românii din Germania pot și ei paria la una dintre aceste doua case deoarece ele sa află pe lista scurtă a acelor case de pariuri Germania, la care pot juca și expații.

De interes:  De ce ar trebui să îți cumperi o cameră de supraveghere auto și cum te va ajuta în trafic?

Un minus pe care îl vei sesiza dacă ești pasionat de pariuri virtuale este că la 888 sport nu vei găsi pariuri pe curse de câini sau de cai. Clar este că sunt puține case de pariuri sportive care acoperă un număr atât de mare de discipline sportive. Dacă vorbim de fotbal, atunci trebuie să știi că poți paria inclusiv pe competiții din Uganda sau Tanzania, ceea ce nu vei găsi la alte case de pariuri online.

Deși sunt competiții nu foarte populare, vei găsi aproximativ 20 de piețe de pariuri pe acestea. De asemenea, vei găsi și la tenis și baschet o gamă largă de tipuri de pariuri. Payout-ul este unul ridicat la 888 Sport și se clasează peste medie. 888 Sport oferă și o aplicație de mobil pentru a putea paria de oriunde și la orice oră atât pentru Android, cât și pentru iOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.