Suntem o echipa tanara, ambitioasa si in plina dezvoltare si avem ca principal obiectiv sprijinirea elevilor de gimnaziu si liceu, prin efectuarea de ore de pregatire care sa le consolideze cunostintele dobandite la clasa si sa-i ajute sa rezolve cu succes orice tema. Elevii nostri si parintii lor sunt multumiti de munca pe care am desfasurat-o pana acum!

MASURI SPECIFICE COVID 19 la domiciliul nostru


Fiecare elev va avea la dispozitie cipici de unica folosinta, se va dezinfecta pe maini inainte de inceperea sedintei, masa de studiu va fi dezinfectata dupa fiecare sedinta, oferim pahare de unica folosinta pentru apa la dozator. Oferim masca de unica folosinta in cazul in care elevul vine prin mijloace de transport in comun si exista risc de contaminare de pe drum.


Va steptam si pe site pentru mai multe detalii referitoare la sedintele de meditatii Bucuresti, matematica, meditatii limba romana, meditatii istorie Bucuresti. Pentru a afla mai multe despre meditatiile la matematica intrati pe meditatii-orice.ro, meditatii preturi avantajoase intre 80 si 100 lei.

De interes:  Ce stiti despre un parc fotovoltaic ?

Noi nu predam materiile din scoala, le explicam prin intermediul problemelor concrete, din manual sau alte materiale didactice oferite de noi! Lectii interactive si prietenoase, personalizate in functie de capacitatile elevului.

Desi majoritatea elevilor o considera o disciplina secundara, istoria este un domeniu de studiu placut si util, in acelasi timp. Consideram cu tarie ca aceasta disciplina ocupa un loc de seama in curricula nationala, deoarece cunoasterea succesiunii evenimentelor, a evolutiei omenirii, a identitatii de neam, contribuie la o mai buna apreciere a valorilor nationale si a respectarii egalitatii!

Programa pentru examenul de BAC la istorie are ca fundament tematica prevazuta in programele scolare. Subiectele de examen isi propun sa evalueze competentele dezvoltate pe tot parcursul invatamantului liceal. Astfel, elevii vor fi capabili:

  • sa utilizeze in mod corect limbajul de specialitate
  • sa formuleze argumente privitoare la un anumit eveniment istoric
  • sa faca conexiuni logice intre cauzele si consecintele existente intre o succesiune de evenimente sau procese istorice
  • sa identifice o anumita informatie intr-un text istoric dat
  • sa analizeze sursele istorice, comentandu-le si sustinand un punct de vedere personal, argumentat
  • sa descopere in textele istorice diverse surse de informare care sa ajute la dezvoltarea unor perspective multiple asupra evenimentelor sau proceselor istorice
  • sa incadreze corect, din punct de vedere spatial si temporal, un anumit eveniment istoric
  • sa elaboreze o sinteza critico-analitica pe o tema data
De interes:  5 moduri in care cursurile dans pot combate depresia

olx.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.