Expunerea de motive care a stat la baza deciziei forurilor de conducere din filialala PSD Caraș-Severin privind excluderea lui Flavius Nedelcea din partid a fost mai mult decât convingătoare pentru Comitetul Executiv central. 

Dacă la nivel județean au fost și social-democrați care s-au opus excluderii vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin din rândurile lor, în CEx-ul național nimeni nu i-a ținut spatele acestuia. Membrii CEx au votat ieri, în unanimitate, excluderea lui Flavius Nedelcea din PSD, ceea ce ar atrage și pierderea funcției de conducere în Consiliul Județean. Nedelcea a contestat deja în instanță deciziile luate la nivelul filialelei PSD Caraș-Severin, așa cum au făcut alți patru social-democrați, consilieri județeni.

Lui Nedelcea i s-a cerut inițial să renunțe la funcția de vicepreședinte, să rămână consilier județean, dar refuzul acestuia de a demisiona a dus la propunerea de a fi exclus din partid pe motiv că nu respectă deciziile luate de forurile de conducere.

De interes:  Vela a furat startul campaniei electorale, Hurduzeu vorbește când ar trebui să tacă și tace când ar trebui să vorbească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.