Expunerea de motive care a stat la baza deciziei forurilor de conducere din filialala PSD Caraș-Severin privind excluderea lui Flavius Nedelcea din partid a fost mai mult decât convingătoare pentru Comitetul Executiv central. 

Dacă la nivel județean au fost și social-democrați care s-au opus excluderii vicepreședintelui Consiliului Județean Caraș-Severin din rândurile lor, în CEx-ul național nimeni nu i-a ținut spatele acestuia. Membrii CEx au votat ieri, în unanimitate, excluderea lui Flavius Nedelcea din PSD, ceea ce ar atrage și pierderea funcției de conducere în Consiliul Județean. Nedelcea a contestat deja în instanță deciziile luate la nivelul filialelei PSD Caraș-Severin, așa cum au făcut alți patru social-democrați, consilieri județeni.

Lui Nedelcea i s-a cerut inițial să renunțe la funcția de vicepreședinte, să rămână consilier județean, dar refuzul acestuia de a demisiona a dus la propunerea de a fi exclus din partid pe motiv că nu respectă deciziile luate de forurile de conducere.

De interes:  Rolul unui sistem de iluminat industrial potrivit in prevenirea accidentelor de munca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.