Cum să promovezi un site pentru o firmă de curățenie

Cum să promovezi un site pentru o firmă de curățenie

În funcție de tipul de site, fie că este vorba despre unul de prezentare sau de un magazin online și de domeniul de activitate, modalitățile de optimizare și promovare au numeroase puncte comune. Chiar dacă cele mai actuale și importante măsuri ce țin de optimizarea on-page și cea off-page sunt cam aceleași, diferența poate fi făcută de identificarea canalelor celor mai potrivite de promovare și de ceea ce face special și recomandă o afacere pentru a fi atractivă pe piața vizată.

Deși întrebarea Cum să faci SEO pentru site firmă de curățenie? specifică un domeniu anume, menționăm că toate sfaturile prezentate mai jos vizează de fapt orice formă de SEO pentru site-urile de prezentare ale firmelor de servicii.

Unul dintre aspectele cele mai importante, pe care Google, principalul motor de căutare folosit pe piața locală, le consideră cele mai relevante, este cel legat de experiența de navigare oferită clienților actuali. Cum cele mai multe căutări au loc de pe dispozitive mobile, un site care să nu fie optimizat pentru mobile, mobile friendly și responsiv este în mare măsură ineficient.

De interes:  Se scumpesc politele RCA pentru bolizi

Acordați o atenție sporită prezentării cât mai clare a serviciilor oferite, cu texte și imagini cât mai reprezentative și relevante pentru domeniul de activitate. Fie că sunteți o afacere care mizează pe cel mai bun preț sau pe o diferențiere bazată pe aspecte, precum diversitatea serviciilor, calitatea consumabilelor folosite, tehnologia utilizată etc., clienții doresc să fie bine informați și să aleagă în cunoștință de cauză.

Creați un site în care principalele butoane de revenire în meniu, de chat, de inițiere a unui apel telefonic sau de solicitare de mai multe informații să fie cât mai vizibile si usor de folosit.

Vezi articolul complet: Cum să promovezi un site pentru o firmă de curățenie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.