Mamograful este principalul echipament medical de imagistica., prin intermediul caruia este analizat sanul. Analiza de sanului poate fi facuta si prin intermediului unui aparat ecograf, de exemplu, insa imaginile oferite de un aparat mamograf profesional sunt cu mult superioare.

Importanta acestui aparat de tip mamograf este una extrem de mare in medicina. Cu ajutorul acestor radiografii ale tesuturilor moi ale sanului, poate fi detectat cancerul intr-un stadiu encipient, inainte ca nodul sa isi faca simtita prezenta, chiar si cu 1-2 ani inainte.

Aparatul mamograf Planmed Clarity 3D RX

Acest aparat mamograf Planmed Clarity 3D, este unul dintre cele mai avansate sisteme de mamografie din piata, datorita calitatii excelente a imaginii si a performantelor ridicate. Sistemul este unul destul de versatile si trainic, care poate fi utilizat atat pentru imagistica 3D, cat si pentru screening 2D sau alte examene de biopsii sau diagnostic.

Mamograful Planmed Clarity, aduce numeroase beneficii si pentru pacient. Acesta utilizeaza o cantitate destul de mica de radiatii si astfel pacientul nu mai are o expunere considerabila la radiatii. Astfel, pacientul va fi mult mai confortabil.

De interes:  La ce riscuri te expui cand alegi un studio de videochat din Bucuresti

Software-ul cu ajutorul caruia ruleaza acest aparat mamograf performant, este unul care ofera o experienta de utilizare simplificata si foarte clara. Exista posibilitatea setarii unor ajutari personalizate, care ajuta enorm in munca zilnica, iar timpul medicului va fi mai mult indreptat catre pacient.

Un sistem foarte important al acestui tip de mamograf este DBT, acesta reprezinta o metoda care se foloseste adesea in diagnosticare, in cadru careia sanul este scanat pe un arc de 30 de grade, timp in care sunt inregistrate mai multe imagini cu raze X, care in final vor crea o imagine 3D. Acesta imagine rezultate este una care prezinta in detaliu structurile tesutului.

Costul acestui produs nu este unul public, insa el poate fi obtinut prin intermediul unei solicitari de oferta. Proton Impex 2000, este unul dintre cei mai importanti distribuitori de aparatura medicala performanta, care are in portofoliu acest echipamente de imagistica extrem de performant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.