Nantes – Mama lui Emiliano Sala vrea sa se faca dreptate in cazul fiului sau

Nantes- Mama lui Emiliano Sala

Nantes- Mama lui Emiliano SalaPe data de 21 ianuarie, Emiliano Sala disparea in urma unui teribil accident de avion, in timp ce se indrepta spre noua sa echipa din Cardiff, unde tocmai fusese transferat pentru suma de 17 milioane de euro. Doua luni au trecut deja de la aceasta drama insa inca mai exista multe neclaritati in acest caz. Mai ales in ceea ce priveste circumstantele in care s-a produs acest accident. Mercedes Taffarel, mama fotbalistului argentinian a marturisit ca vrea ca fiului ei sa i se faca dreptate.

A declarat ca este furioasa deoarece nu au avut grija de el asa cum ar fi meritat. Mercedes Taffarel a mai declarat faptul ca are nevoie de dovezi suplimentare pentru a putea vorbi si pentru a putea da nume. Pentru moment, vrea mai multe informatii cu privire la circumstantele producerii accidentului, cu privire la pilot, cu privire la aparatul de zbor. Cu privire la o multime de lucruri care nu i se par mereu clare. Ancheta avanseaza iar mama lui Emiliano Sala este de parere ca spre sfarsitul anului vom sti clar ce s-a intamplat in seara fatidica de 21 ianuarie.

De interes:  Ce păcănele există la Winbet?

Rolul diferitilor actori in ceea ce priveste transferul fotbalistului, in special a intermediarului Willie McKay, care a avut sarcina de a pune la dispozitie acest avion lui Emiliano Sala, ramane de determinat.

Mercedes Taffarel vrea doar sa se faca lumina in acest caz. Vrea sa i se faca dreptate fiului sau. Contractul era semnat. Nu stie de ce Cardiff refuza in continuare sa plateasca. S-au vazut in acest sens o multime de imagini, de poze. Semnatura sa era pusa pe o hartie. Mercedes Taffarel vrea sa afle daca pentru moartea fiului sau este de vina aeroportul, pilotul sau intermediarul? Are nevoie de raspunsuri deoarece nu are pentru moment niciunul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.