Moartea lui Sala – noi elemente care il acuza pe Willie McKay

De la disparitia tragica a fotbalistului argentinian Emiliano Sala, pe data de 21 ianuarie, zonele de umbra din jurul lui Willie McKay, consilierul britanic care a avut rolul de intermediar cu FC Nantes pentru a realiza transferul lui Emiliano Sala la Cardiff, se clarifica pe zi ce trece. Reputatia proasta captata de-a lungul vremii nu se aranjeaza deloc odata cu noile informatii oferite de Telegraph, chiar din contra, il pun intr-o si mai mare incurcatura. Ziarul britanic a anuntat joi ca agentul ar fi incalcat legea in acest dosar complex care a starnit conflict intre cele doua cluburi de fotbal in ceea ce priveste plata celor 17 milioane de euro.

Risca sa fie condamnat la 2 ani de inchisoare. Serviciul de insolvabilitate il suspecteaza pe agentul Willie McKay, care are o datorie de 5,6 milioane de lire ca nu a respectat acordul de faliment (Bankruptcy Restriction Undertaking, BRU) semnat in 2018 care l-ar impiedica sa conduca in mod legal o companie timp de cinci ani. Ceea ce inseamna ca legal nici agent nu ar avea voie sa fie (doar cu autorizatie). Acest caz ar putea ajunge la tribunal pentru a se rezolva cat mai repede cu putinta. In acest caz, s-ar putea primi doi ani de inchisoare.

De interes:  Bonusuri pariuri-oferite in semn de bun venit de la case de pariuri de prestigiu

Dupa aceasta drama, Willie McKay a acceptat sa vorbeasca pe larg despre felul in care s-a desfasurat acest transfer, dand publicitatii un e-mail trimis jucatorului pe data de 6 ianuarie pentru a-l convinge sa lucreze pentru Mercato Sports, agentia creata pe numele sotiei sale, Janis si a fiului sau Mark, care are o licenta de agent. Si scotianul care a organizat acest zbor a fost acuzat de Cardiff City ca ar fi umflat suma transferului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.