Moldova Nouă se umple de bani! Lipsește doar semnătura primarului Torma pe contractul cu Tel Drum!

Prezent în orașul de la malul Dunării, liderul Pro România, Victor Ponta, le-a prezentat oamenilor, în trei puncte mari și late, ideea prosperității: unitate, fonduri europene, oameni care să facă treabă pentru România.

Sala de Evenimente Alex din Moldova Nouă a fost plină ochi cu ocazia venirii fostului premier al României în Clisura Dunării. Înainte însă de a se-ntâlni cu simpatizanții care-l așteptau cu sufletul la gură, Victor Ponta, însoțit de secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, președintele coordonator al Pro România Caraș-Severin, Sorin Simescu, deputatul Ion Spânu, dar și de primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, a mers în vizită la unitatea spitalicească din oraș, atât pentru a constata neajunsurile, dar și pentru a găsi soluții la nevoile care sunt.

În cadrul discursului ținut în fața mulțimii, fostul premier a dat dovadă de o bună cunoaștere a problemelor din Moldova Nouă, printre care: lipsa locurilor de muncă, lacătul pe Moldomin, dar și cele legate de sănătate. Cu privire la minusurile ce trebuie eliminate din domeniul sănătății, Victor Ponta a subliniat: „De unde să aibă primăria bani să țină spitalul, fără bani de la București? Dar nu ai nici unde să duci bolnavii! Unde să-i duci? La Reșița, la Timișoara, la Severin? Păi mor pe drum până acolo. Murim noi, teferi, pe drum până acolo, că nu e drumul destul de bun, darămite bolnavii”.

Singura soluție de izbândă, la momentul actual, atât în Moldova Nouă, cât și în alte zone ar fi, după cum sugerează Ponta, resursele primite atât de la Guvern, cât și cele de la Consiliul Județean. Numai că, pentru a intra în grațiile partidului de guvernământ și pentru a primi fonduri, e nevoie să fie îndeplinite câteva condiții: „Din păcate, cum spunea domnul primar, și nu este singurul, o spun toți: dacă nu ești de la PSD și te duci să ceri bani pentru comunitate, nu-ți dau bani decât dacă treci la PSD. Dacă treci la PSD, vă zic eu, domnule primar, tot nu-ți dau bani. Singura soluție să primim bani este să mutați Moldova Nouă la Teleorman. Dacă nu o să mutați orașul în Teleorman, nu o să primiți bani! Și nu e de ajuns să fiți din Teleorman, trebuie să faceți contractul cu Tel Drum! Că, dacă faceți cu altă firmă, iarăși nu mai primiți bani”.

Cearta televizată dintre Iohannis și Dragnea nu aduce nimic bun pentru oameni!

De interes:  Peste 400.000 de euro pentru un skatepark nou la Timișoara

Liderul Pro România le-a explicat cetățenilor că nu vor avea nimic de câștigat dacă vor sta să urmărească cancaniada dintre președintele țării și președintele social-democraților. Mai mult decât atât, Ponta le-a destăinuit celor prezenți ce urmează să-i transmită lui Liviu Dragnea când va da ochii cu el: „Dacă-l mai întâlnesc pe Dragnea, poate-l văd pe la Parlament, o să-l întreb: «Băi Liviu, câți bani îți mai trebuie ca să fii mulțumit? Ai casă în Brazilia, ai casei prin toate țările, ai mașini, ai toate alea… Nu vrei să faci ceva și pentru oameni?» Că, el, la TV, dacă-l ascultați, uite, nu știați, Moldova Nouă arată mai bine decât orașele din Germania și din Franța, așa a zis. Și am vrut să-l întreb dacă, nu știu, a băut prea mult, a luat droguri? Cum să zică că arată mai bine? Trebuie să spui că au nevoie de investiții, că au nevoie de drumuri, de spital, de școli, că au nevoie de locuri de muncă ca să ținem tinerii aici”.

Echipa Pro România, prin Victor Ponta, a scos în prim-plan faptul că toată lumea trebuie să țină cu România, asta dacă vrem să mai avem glia noastră: „Eu și echipa, noi nu ne angajăm sclavi pe moșia din Teleorman. Stai într-o funcție cât timp poți să-ți faci treaba. Că ești de la PSD, PNL, PMP, că nu ai făcut politică, eu cred că toți trebuie să ținem cu România, dacă mai vrem să avem o țară a noastră”.

Fostul premier nu a încetat nicio clipă să-i reitereze auditoriului importanța fondurilor europene: „Să acceptați fonduri europene! Vă zic eu. Așteptați degeaba bani de la București. Nu or să vină banii, căci nu-i au, în primul rând. Și, dacă-i au, nu o să vii dea dumneavoastră, că nu sunteți cu ei, cu firmele lor”!

Victor Ponta nu a părăsit orașul Moldova Nouă fără să le explice oamenilor din Clisură care sunt pașii spre depășirea situației de criză cu care se confruntă: „Pe 26 iunie, în primul rând, să mergeți la vot! Altfel, o să decidă alții pentru dumneavoastră și, în al doilea rând, să alegeți, totuși, oameni, români care vor într-adevăr să facă treabă pentru toată lumea, nu doar pentru ei! Și, dacă faceți lucrul ăsta, sunt convins că o să reușim să schimbăm, din nou, lucrurile în bine și să le aducem în direcția bună”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.