Pesedistul Zaberca îl desfiinţează pe viceprimarul Moiseş: „Eu l-am făcut politician!”

Liderul pesediștilor din Moldova Nouă, Nelu Zaberca, nu are încredere în capacitățile viceprimarului Moiseș de a conduce Primăria de la malul Dunării după demisia lui Adrian Torma. Ba mai mult, acesta susține că el însuși i-a făcut viceprimarului intrarea pe scena politică.

Dacă înainte de a ajunge în vârful Organizației PSD Moldova Nouă Zaberca a avut nenumărate clinciuri cu edilul Torma, după demisia anunțată de șeful administrației publice locale social-democratul ar fi preferat răul cel mai mic în detrimentul viitoarelor dialoguri cu un viceprimar care „doarme pe el”, cu trimitere la Adrian Moiseș: „Pentru mine, acest Moiseș este inexistent de câțiva ani, mai exact, de cinci ani”.

PSD-istul explică, pentru expressdebanat.ro, de ce nu caută să aibă vreo înțelegere cu actualul viceprimar și de ce nu are încredere în capacitățile sale, cu toate că se cunosc de 35 de ani, fiind prieteni la un moment dat: „Eu l-am făcut politician, eu l-am învățat cum să ia președinția Organizației Uniunii Sârbilor, eu am făcut lobby pe lângă primarul Matei Lupu să-l punem viceprimar și l-am pus, fiindu-mi un prieten foarte bun în acea perioadă. Ne cunoaștem bine… De 35 de ani”.

Mai mult decât atât, Zaberca spune că și-a ajutat prietenul pentru că, la momentul respectiv, acesta trecea printr-o perioadă mai grea: „Îmi spunea că nu vrea decât un loc de muncă mai bine plătit, atâta tot. De ce aș avea încredere în el acum când are acel loc de muncă bine plătit la care a visat? Nu am așteptări de la el, nu caut vreo înțelegere cu el.”, a concluzionat liderul social-democraţilor de la malul Dunării.

De interes:  Care este cea mai bună cabină de duș din sticlă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.