Superbet este unul dintre operatorii care au atât rețea de agenții stradale, cât și platformă online. Odată cu relaxarea măsurilor restrictive, agențiile offline pot reveni la funcționarea normală. Poți vedea aici programul acestora în 2021.

Totuși, mulți spun că le este mult mai la îndemână să joace în continuare pe Internet, unde au constatat că sunt mai multe avantaje pentru pariori. Dacă nu ți-ai deschis până acum cont la Superbet, citește mai departe pentru a afla plusurile și minusurile acestei agenții de pariuri, în comparație cu altele.

Primul element la care te raportezi atunci când deschizi site-ul este interfața, care este una ok, intuitivă (cum se spune). Ajungi destul de ușor la meciurile pe care dorești să le pui pe bilet. Dacă nu vrei să parcurgi meniul, există funcția „Search”, care este foarte utilă. Culmea, această funcție nu e de găsit pe site-urile unor operatori de top.

Formularul de înregistrare se completează repede, iar la final trebuie să alegi între pachetul de bun venit pentru pariuri sportive și cel pentru cazino. În momentul de față, în secțiunea sport, primele 3 depuneri sunt acompaniate de bonusuri.

De interes:  La ce te ajuta un test engleza

Câștiguri suplimentare de până la 150%

Pentru că tot suntem la capitolul ofertelor promoționale, trebuie spus că operatorul amintit are și recompense exclusive pentru clienții fideli, secțiunea fiind actualizată periodic. De exemplu, există Super bonus, prin care beneficiezi de un câștig suplimentat cu 150% pentru biletele care conțin minim 25 de selecții. Procentul crește gradual, direct proporțional cu numărul meciurilor de pe bilet:

 • 5% pentru 6 selecții;
 • 10% pentru 7 selecții;
 • 15% pentru 8 selecții;
 • 20% pentru 9 selecții;
 • 25% pentru 10 selecții ș.a.m.d.

Oferta sportivă nu este printre cele mai bogate

Superbet nu are o ofertă sportivă impresionantă, dar găsești toate evenimentele și sporturile importante. În momentul scrierii acestor rânduri, se poate miza pe evenimente din 10 sporturi în afară de fotbal, în timp ce la un operator de top sunt 24 de sporturi disponibile. Este bine, totuși, că se pune accent pe competițiile românești de extra fotbal.

Deși mai sunt trei zile până la următoarea etapă din Liga I, încă nu sunt afișate cotele pentru meciuri. Un meci din semifinalele Cupei României are 71 de opțiuni de pariere. Dacă ești obișnuit cu oferta din offline, vei recunoaște opțiuni tipice, constând în tot felul de combinații care cresc cota, precum:

De interes:  Săptămâna meseriilor. Unitățile școlare din Caraș-Severin își promovează oferta educațională pentru învățământul profesional și dual

Selecție 1

 • Peste 0.5 goluri
 • Peste 6.5 cornere
 • Peste 3.5 cartonașe

Selecție 2

 • Peste 1.5 goluri
 • Peste 4.5 cartonașe

Selecție 3

 • Echipa 1 înscrie peste 1.5 goluri
 • Echipa 2 primește peste 2.5 cartonașe

Cotele sunt bune

Cotele sunt bune și foarte bune, comparativ cu ce găsești la alți operatori. De exemplu, victoria Universității Craiova contra Viitorului Târgu Jiu, în returul semifinalelor Cupei României, avea cota 1.60. Primele două case de pariuri online în topul popularității ofereau cotele 1.55 și 1.53 pentru aceeași selecție.

În plus, există și o secțiune specială, Supercotă cu meciuri alese de operator care primesc cote mai mari decât cele „reale”.

A fost introdus serviciul de video streaming live

Secțiunea live este mult mai atractivă de când a fost introdus serviciul de video live streaming, astfel că poți urmări meciuri de fotbal și din alte sporturi populare. Deocamdată numărul de evenimente transmise nu este mare, dar probabil că acest serviciu va fi îmbunătățit în viitor.

De interes:  Cum să fii și mai bun în pat. 6 sfaturi care te vor ajuta

Superbet a lansat o aplicație de pariuri mobile cu funcții exclusive. Una dintre ele este SuperSocial, un fel de rețea de socializare proprie, în care poți vedea biletele plasate de alți jucători. În rețea sunt și vedete din lumea fotbalului, printre care Ilie Dumitrescu. Te poți inspira din pariurile lui.

În concluzie, putem spune că merită să îți deschizi cont la Superbet, chiar dacă nu este printre cele mai „complete” agenții de pariuri online care licențiate în România. Platforma are multe funcții pe care nu le găsești la alți bookmakeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.