Antepenultima rundă din Liga a III-a: Trei echipe timișorene, o singură victorie, și aceea, chinuită rău | Express de Banat

Liga secundă se apropie cu pași repezi de final, iar prestația echipelor timișorene de liga secundă a fost și în această rundă în nota mediocră a întregului sezon. Doar ASU Politehnica a câștigat, chinuit, în prelungiri. Ripensia a bifat a treia înfrângere la rând, iar ACS Poli a cedat la Ploiești, cu Petrolul.

Politehnica s-a impus cu 4-3 cu de mult retrogradata CS Balotești, după un joc de mare chin pentru elevii lui Cosmin Petruescu. Ignea a deschis scorul pe Știința. Baloteștiul a avut două execuții rar întâlnire la acest nivel, ale lui Alexandru Stoica și Ovidiu Marin și la pauză s-a intrat cu 1-2. În repriza secundă, Ignea a egalat din penalti în minutul 65, iar Mera și-a readus colegii în avantaj. Marin Neagu a dat mari emoții alb-violeților, după golul de 3-3, dar până la urmă, în prelungiri, Scutaru a salvat Politehnica. Ultima deplasare a echipei va fi sâmbătă, la Târgu Jiu.

Ripensia continuă cu aerul de vacanță deja luată pe final de campionat. Elevii lui Pelici au pierdut drastic, cu 4-1 la Mioveni. Cosmin Năstăsie a deschis scorul, iar Rădescu a înscris din penalti pentru 2-0, scor cu care s-a intrat la pauză. Ca și cum nu era de ajuns, Vali Balint a mai marcat pentru argeșeni în repriza secundă. Abia în prelungiri, Călin Toma a marcat, la o fază la care Mioveniul a contestat că mingea a trecut de linia porții. Sâmbătă, roș-galbenii joacă acasă cu Daco-Getica București.

De interes:  Uleiul de canabis, beneficii de nota 10 pentru ten!

ACS Poli a încercat să facă o figură frumoasă la Ploiești, deoarece e deja retrogradată matematic de câteva etape. Mare lucru nu au reușit în ofensivă elevii lui Valeriu Răchită, dar s-au apărat decent. Petrolul a jucat destul de dezordonat, dar a marcat în minutul 69, grație lui Sergiu Arnăutu. În ultimul meci acasă din liga secundă, ACS Poli primește vizita lui CS Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.