Fiecare firmă, mai mică sau mai mare, are nevoie să fie vizibilă pe Internet. Fără acest lucru, consumatorii care sunt în căutare de servicii de marketing și publicitate, nu o vor putea găsi pe motoarele de căutare.

Fără servicii seo, un site nu are cum să se poziționeze cât mai bine pe motoarele de căutare și ideal ar fi să fie prezente chiar pe prima pagina. Care sunt deci marile avantaje ale unor servicii SEO sau ale unei strategii SEO?

Nu sunt atât de costisitoare. Mai ieftine decât alte canale de marketing precum publicitatea, de exemplu. Căutările organice se rezumă doar la costurile serviciilor de care s-ar putea să ai nevoie pentru a te poziționa cât mai sus pe motoarele de căutare.

Strategia SEO este durabilă și cumulativă. O referință organică este și durabilă. Timp de mai mulți ani, o pagină optimizată care răspunde mai multor căutări ale utilizatorilor poate obține un volum de trafic important.

De interes:  Evoluția cerceilor | ilisio.ro

O pagină SEO nu va mai câștiga în randament, dar va câștiga în popularitate, un lucru care va genera mai mult trafic, o mai bună experiență online, mai multe backlink-uri, dar și mai multe semnale pozitive.

Traficul organic este tipul de trafic cel mai important. Pentru mai multe site-uri web motoarele de căutare sunt principala sursă de trafic. Iar Google monopolizează în jur de 80% din traficul de căutare. Să optimizezi deci site-ul pentru motoarele de căutare este o decizie înțeleaptă.

Și grație unei buni strategii de conținut, a unei planificări de cuvinte cheie minuțioasă și unor diverse optimzări tehnice SEO îți poate aduce trafic cu puternice intenții de cumpărare.

Cu peste 16 ani de experiență, agenția SeoZilla va crește vizibilitatea, traficul organic, încrederea și reputația site-ului/brand-ului dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.