Maluma a colaborat cu Madonna pe o nouă piesă, numită „Soltera”. Aceasta apare pe cel mai nou album al latin lover-ului, „11:11”. Track-ul primeşte un clip cu tentă SF şi aer de buclă temporală.

„Soltera” este a doua colaborare dintre Madonna şi Maluma din această primăvară. Starul reggaeton a colaborat cu regina pop-ului pe piesa „Medellin”, care apare pe albumul Madonnei „Madame X”. Artista îi întoarce favoarea, prin apariţia sa pe acest single, inclus pe albumul nou al lui Maluma, „11:11”.

Aceasta este o melodie care se abate puţin de la dancehall-ul şi reggaeton-ul clasic, cu influenţe puternice de muzică electronică. „Soltera” începe cu un dialog jucăuş între artişti, iar Madonna apare pe această piesă cu o voce tinerească şi plină de veselie. Artista cântă despre faptul că nu cedează în faţa unui bărbat fatal şi nu se va „face mică, pentru a îi face pe plac”.

Dacă „Medellin” era o piesă de dragoste, ei bine această creaţie e mai degrabă despre independenţa feminină. Artistul columbian completează declaraţia de girl power a Madonnei cu un chorus catchy şi senzual. „11:11” este un album important pentru Maluma, care a bifat colaborări cu artişti importanţi, precum Ricky Martin şi TY Dolla $ign.

De interes:  Ce sunt pistruii? Iată câteva remedii simple pentru a scăpa de ei – BANAT

Recenziile LP-ului au semnalat o maturizare a tânărului muzician, care şi-a şlefuit sunetul mai bine. Pe lângă cele 2 track-uri cu Madonna de până acum, există şi un al treilea, „B*tch I am Loca”, inclus pe „Madame X”.

Cel mai nou disc Maluma are o poveste interesantă, el fiind compus şi înregistrat după ce câştigătorul de premiu Latin Grammy s-a operat la genunchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.