Cat durează un preludiu?

cat-dureaza-un-preludiu

Și ma refer aici la cel al mintii si al inimii. In niciun caz la cel al trupului. Ca sa ajungi la trup trebuie sa treci de suflet. Iar pentru a atinge sufletul e musai sa te plimbi prin minte si sa cobori usor, in inima. Multi nu inteleg ca preludiul cel mai intens are loc in afara dormitorului. Senzațiile tari inseamna mult mai mult decat o mana pe piciorul celuilalt.

Duelul mintii e ca un joc. Iar de acolo pleacă totul. Cand mintea ta si a celuilalt fac dragoste inainte ca trupurile voastre sa fie mirosite. Inainte de orice atingere pătată de gustul unui parfum dulce-acrișor si înainte ca privirile înfierbântate sa se unească intr-una singura. Preludiul cel mai intens e ca un joc atent de șah in care piesele celuilalt sunt studiate cu grija sub ochii curioși ai unui prim contact. Asa cum pionii mintii se întâlnesc la mijloc, cum nebunii din voi dansează in diagonala iar regele si regina sunt puși la loc de cinste.

De interes:  Audieri la DNA Timișoara. Parlamentari de Arad, vizați

Asa trebuie sa fie si întâlnirea gandurilor. Încoronată de prezenta voastră acum, aici si mai tarziu. Sa te joci cu mintea celuilalt si sa te lasi „jucat” e cel mai incitant refren al ființei. Sa te simti mângâiat la inima si sa o mângâi tu, la rândul tau, nu poate fi decat binecuvântarea indragostitilor care s-au întâlnit si nu mai vor sa plece. Sa lasi amprente in sufletul celuilalt si sa accepti acelasi lucru e tot ce si-ar putea dori… iubirea.

Si totuși, cat durează un preludiu?

Depinde de protagoniști. Pentru unii mai putin iar pentru altii… Infinit!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.