Weekendul se apropie cu paşi repezi şi încă nu aveţi niciun plan? Ce aţi zice de o vizită la Teatrul Ion Creanga din Bucureşti, unde veţi avea ocazia să luaţi parte la piesa de teatru “ Vrăjitorul din OZ” ce va avea loc în dată de 31 mai 2019, începând cu orele 10:00, în sala Rapsodia.

Vreţi să le faceţi o surpriză celor mici? Ei bine, acesta este momentul oportun, întrucât vor avea ocazia să vadă povestea care i-a fascinat încă de mici şi vor lua parte la un eveniment important şi special pentru ei. Piesa de teatru este recomandată copiilor cu vârste de peste 5 ani, durata medie este de aproximativ 2h. Mici informaţii, prezentate cu claritate pentru cei cărora timpul le permite să petreacă prea mult timp în fata micilor ecrane le găsiţi în cele ce urmează.

Vrajitorul din Oz

RECOMANDAT: PESTE 5 ANI, DE: L. Frank Baum

REGIA SI ADAPTAREA: Phil Willmott

De interes:  Vox Lux

COREGRAFIA: Florin Fieroiu

COMPOZITIA MUZICALA SI VERSURILE: Andrei Petre Tatu si Alla Alexa Stoenescu

COLOANA SONORA: Andrei Petre Tatu

SCENOGRAFIA: Ioana Colceag

LIGHT DESIGN: Sorin Vintila

DISTRIBUTIA

Dorothy: Andreea Mera

Em (sotia unui fermier din Kansas) si Vrajitorele rele de la Est si Vest: Carmen Palcu Adam

Henry (un fermier din Kansas) si Vrajitorul Din Oz: Iulian Cuza

Un fermier, Oz gardianul: Alex Popescu

O fermiera si Vrajitoarele bune de la Nord si Sud: Andreea Gaica

Un fermier si Sperietoarea: Alexandru Stefanescu

Un fermier si Omul de Tinichea: Tudor Morar

Un fermier si Leul: Voicu Hetel

Un fermier si Cainele Toto: Nicolae Dumitru

Fermieri / Piticii / Oamenii Verzi Din Oz / Maimutele Inaripate: Alina Dumitrelea, Cristina Plesa, Iulian Cuza, Alex Popescu

Nicaieri nu-i ca acasa!

Dorothy este luata pe sus de un uragan dintr-un satuc din Kansas si ajunge in regatul magic al lui Oz. Isi face multi prieteni minunati si are aventuri extraordinare, dar nu renunta sa isi doreasca sa se intoarca la unchiul si matusa ei. Cei mai multi dintre noi sunt norocosi: indiferent de provocarile si dificultatile pe care le depasim zilnic, avem un loc unde ne intoarcem, unde ne simtim confortabil, unde ne simtim iubiti si in siguranta. E foarte usor sa ii intelegem sentimentele lui Dorothy si nu putem sa nu ne bucuram atunci cand, in final, reuseste sa ajunga acasa.

De interes:  16 octombrie – Banat FM

Bilete teatru pot fi achiziţionate cu rapiditate, siguranţă şi eficiență de pe Entertix.ro. Plasaţi comanda din timp şi va ajunge la dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. Entertix este o platformă eficienta care permite chiar rezervarea bilete teatru copii, la Teatrul Ion Creanga, dar şi la altele pentru 72 de ore, timp în care aveţi posibilitatea de a le plăti. De asemenea, pentru a intra în posesia bilete teatru Ion Creanga, le puteţi comanda de pe acest site şi vor fi livrate printr-un curierat în cel mai scurt timp la adresa menţionată. Poţi fi plătite cu cardul, sau ramburs la preluarea comenzii. De altfel, le puteţi comanda şi ridică de la unul din punctele de lucru Entertix, sau de la magazinele partenere pe care le găsiţi pe site-ul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.