Spitalul Militar ”Dr. Victor Popescu” din Timișoara anunţă că poate primi răniţi în conflictul din Ucraina

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara a anunţat, marţi, că este pregătit să asigure asistenţă medicală, la nevoie, răniţilor din zona de conflict din Ucraina.

„Spitalul nostru este pregătit pentru a primi răniţi în orice moment. La nivelul spitalului sunt luate toate măsurile necesare în vederea asigurării, la nevoie, a asistenţei medicale răniţilor. Activitatea noastră medicală funcţionează zi de zi, pe echipe operatorii, astfel încât în orice moment să fim în măsură să ne executăm misiunea”, a anunţat unitatea medicală militară, pe facebook.

Spitalul Militar din Timişoara are capabilităţile necesare pentru a interveni şi asigura asistenţă medicală chirurgicală răniţilor, având paturi disponibile şi posibilitatea de a le suplimenta în funcţie de dinamica numărului de pacienţi sosiţi. Totodată, are asigurate stocurile de medicamente şi necesarul de materiale sanitare pentru a face faţă oricăror solicitări şi nevoi.

În semn de solidaritate, pentru răniţii din Ucraina, la nivelul spitalului s-a făcut un apel la cei care doresc să doneze sânge, să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara, situat pe strada Martir Marius Ciopec 1. Programul de donare sânge este de luni până vineri, în intervalul orar 7,30-17,30. 

De interes:  Vremea la final de săptămână în Banat și Crișana

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.