La mulți ani. Laura Pausini! – BANAT

Talentul l-a mostenit de la tatal sau Fabrizio Pausini, un cunoscut pianist italian, acesta indrumand-o in lumea muzicii. A devenit faimoasa inca de la varsa de 18 ani cand a castigat Medalia de Platina cu melodia “La Solitudine” la festivalul Italian Song Festival in San Remo.

In anul 1994 Laura Pausini isi lanseaza albumul de debut intitulat “La Solitudine” care s-a dovedit a fi un real succes, astfel incat in acelasi an, aceasta a fost premiata la World Music Awards la sectiunea Best Selling Italian Artist, iar dupa scurt timp lanseaza cel de-al doilea album, Laura, cu care reuseste sa ocupe topurile muzicale in doua limbi diferite, insa acest lucru nu o multumeste indeajuns pe cantareata si astfel in 1996 aceasta este premiata la Bruxel la festivalul I.F.P.I. Platinum Europe Award in Brussels. Evolutia carierei Laurei nu se opreste aici si in anul 1997 aceasta pleaca intr-un turneu de promovare prin Europa si America de Nord.

De interes:  Autorul crimei de la Gara de Nord, identificat. Cine îl vede, trebuie să sune urgent la 112

Laura Pausini locuieste in prezent in Milano alaturi de logodnicul ei Alfredo Cerruti Jr. Datorita faptului ca cei doi locuiesc impreuna si nu sunt casatoriti, presa si Biserica Catolica au de obiectat impotriva acestui lucru, insa Laura isi traieste viata dupa bunul plac. In octombrie 2001, Laura a lansat un album numit Best Of… care se vinde in peste 20 de milioane de exemplare, iar in noiembrie 2002 isi lanseaza primul album in limba engleza.

De ce nu ne-ar placea Laura Pausini? Ea este o femeie frumoasa si foarte talentata care ne-a impresionat de fiecare data cu vocea sa suava si cu romanticele sale balade pe care le interpreteaza. Este o interpreta indragita de multi oameni si se bucura de fani in intreaga lume.

Laura Pausini este faimoasa datorita unor piese precum „Strani amori”, „La solitudine” sau „La mia risposta”.

Laura Pausini s-a nascut pe data de 16 Mai 1974 in Solarolo, Italia, de aceea, azi o sărbătorim la Banat FM si va propunem să ne amintim, împreună, una din piesele ei de referinţă.

De interes:  Tragedie la Timișoara. Un bărbat a murit asfixiat în apartament. Se incalzea la aragaz

Sursa: Wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.