Zile grele pentru CSM Reșița. Meciul de la Dunărea Călărași dă startul unei perioade foarte încărcate pentru rosso-neri

Examen dificil și foarte important pentru CSM Reșița, în etapa a 15-a a Ligii secunde la fotbal: de această dată, elevii lui Leo Doană dau examen în deplasare, la Dunărea Călărași – echipă aflată și ea în zona nisipurilor mișcătoare din coada clasamentului. Cu 15 puncte în cont, CSM Reșița ocupă deocamdată locul 16, în vreme ce gazdele de mâine se află pe 14, cu un singur punct în plus. Cu o victorie, rosso-nerii ar putea urca peste Dunărea, dar principalul reșițean e convins că nu va fi un meci ușor, mai ales că are câțiva jucători accidentați.
„Din păcate sunt probleme de lot. Velici este accidentat, Poiană nu știu dacă-și revine până la ora jocului, iar Cristi Danci a luat al patrulea cartonaș galben și va fi suspendat. Sper ca cei care vor intra în teren de la început să-și facă treaba cât mai bine, și să venim cu punct sau puncte din această deplasare, pentru că avem mare nevoie”, a declarat antrenorul Leo Doană.
Fotbaliștii reșițeni au mai efectuat ieri dimineață un ultim antrenament acasă, pe arena Gloria, după care lotul a pornit spre Pitești, unde CSM-ul a rămas peste noapte. De aici, rosso-nerii vor pleca spre Călărași. Partida Dunărea – CSM Reșița, care se va disputa mâine, de la ora 11.00, deschide practic o serie de foc pentru reșițeni, cu cinci meciuri în două săptămâni.
„După partida cu Dunărea avem restanța cu FC Argeș, care se va disputa miercuri. Apoi venim acasă, unde jucăm un meci foarte greu cu Petrolul Ploiești, plecăm din nou, pentru că miercurea cealaltă avem intermediară la Csikszereda, iar în final jucăm cu Ripensia acasă. Deci urmează cinci meciuri în două săptămâni. Obiectivul este să aducem puncte, chiar dacă am luat goluri în finalul jocurilor precedente, băieții și-au revenit și stau bine cu moralul”, a mai spus principalul rosso-nerilor.

De interes:  Au vrut să evite carantina. Scandal la vama Cenad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.