Poliţiştii din Sânnicolau Mare au descoperit un eveniment privat care se desfășura într-un imobil din Comloșu Mare, încălcând măsurile de prevenire a pandemiei.

La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o cununie la care participau 41 de persoane, dintre care nouă erau minori.

Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 1.000 de lei, iar 31 de participanţi au fost sancţionaţi cu amendă în valoare totală de 15.500 de lei.

Și polițiștii din Găvoșdia au fost sesizați că într-un imobil din localitate are loc un eveniment privat care încalcă legea 55/2020.

Oamenii legii au descoperit au descoperit 16 persoane adunate la o petrecere în curtea imobilului. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar persoanele participante au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 7.500 de lei.

Poliţia Timiş reaminteşte faptul că în această perioadă este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive), atât în spaţii deschise, cât şi în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

De interes:  EXPLOZIE urmată de INCENDIU, la Rafinăria Petromidia Năvodari. Populația, avertizată să părăsească zona

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.