Luminița Jivan a pierdut controlul milioanelor de euro de la Aquacaraș! Tot mai multe valuri învolburate în PSD Caraș-Severin!

Prin investițiile uriașe derulate, societatea de apă și canal e una din mizele politice uriașe la nivel de județ, miză pe care șefa PSD Caraș-Severin tocmai a ratat-o!

Imediat ce a preluat șefia filialei județene a social-democraților, Luminița Jivan și-a impus oameni de încredere la conducerea mai multor instituții. Nu s-a prea consultat cu nimeni, iar asta a generat valuri în partid. Chiar dacă, deocamdată, destul de liniștite. La Aquacaraș însă, socotelile nu i-au ieșit, semn că barca sa se mișcă tot mai tare și că există un adevărat pol de putere în partid care o poate răsturna fără vreun efort deosebit.

Revenind la Aquacaraș, Luminița Jivan și l-a dorit la șefia societății pe Aurel Văduva. Uns consilier juridic și, mai apoi, director general, Văduva n-a stat prea mult în funcție. Iar ăsta este un avertisment serios pentru șefa PSD, care nu se simte deloc confortabil în ciuda faptului că Viorica Dăncilă îi ține serios spatele. Văduva și-a pierdut fotoliul de director Aquacaraș în urma unui concurs. Nu s-a împăcat cu calitatea de consilier juridic și a demisionat ulterior și din această funcție.

De interes:  Cum să adopți un stil de viață mai sănătos în 4 pași simpli - Află chiar AICI!

Pentru funcția supremă în Aquacaraș a fost un concurs la care s-au înscris trei candidați. Unul a fost eliminat pentru că nu îndeplinea condițiile, e vorba despre Viorel Mutu. Au rămas în cursă Aurel Văduva și Aurel Filipescu. Concursul a constat în susținerea a două probe, depunere scrisoare de intenție cu un plan de management, la care Aurel Filipescu a fost mai bun, și un set de întrebări puse de membrii Consiliului de Administrație. Au fost aceleași întrebări puse ambelor candidați. Consiliul de Administrație a luat cunoștință de notele finale ale celor doi candidați, 9,83, Filipescu, 8,88, Văduva și a validat noua conducere a societății. „E adevărat, s-a întrunit, marți, Consiliul de Administrație și a fost validat rezultatul concursului. E adevărat și că domnul Văduva și-a depus demisia din funcția de consilier juridic pe care fusese angajat”, a spus, pentru expressdebanat.ro, Flavius Nedelcea, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin și, totodată, membru în Consiliul de Adminstrație al Aquacaraș.

Plecarea lui Văduva de la Aquacaraș e, așadar, un semnal clar că Luminița Jivan nu are deloc viață ușoară la șefia PSD și că pierde din susținere. Asta mai ales că Aurel Filipescu n-a cedat presiunilor făcute asupra sa pentru a renunța la funcția de director al Aquacaraș!

De interes:  Greseli pe care trebuie sa le eviti dupa ce ti-ai luat permisul de conducere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.