Au mai rămas doar câteva zile până la unul dintre cele mai tari show-uri de stand up comedy găzduite de Reșița. Pe scena Cinematografului Dacia vor urca Maria Popovici, Mincu și Banciu, în cadrul turneului „La bine și la rău”.

Nu au mai rămas foarte multe locuri la spectacolul de stand up care a stârnit hohote de râs în diverse locații din România. Maria Popovici, câștigătoarea sezonului doi al show-ului difuzat de Antena 1, iUmor, revine la Reșița. Nu singură, ci împreună cu de-acum soțul ei, Alexandru Minculescu și bunul lor prieten, Alexandru Banciu. Cei trei poposesc la Reșița marți, 23 aprilie, la ora 20, după ce au prezentat spectacolul în mai multe orașe din România, dar și din Europa.

„La bine și la rău” este, de fapt, povestea cuplului Maria-Mincu și noua etapă din viața lor: căsătoria.

Dacă nu ți-ai cumpărat încă bilet, grăbește-te! Acestea se vând la casierie la Cinematografului Dacia, de luni până vineri, între orele 9 și 15. Pentru cei care nu pot ajunge în timpul săptămânii, trebuie să sune la numărul de telefon 0726 688 658 pentru a face o rezervare. Prețul unui bilet este de 35 sau 40 de lei, în funcție de locul ales în sală. Biletele pot fi cumpărate și online, pe IABILET.RO – https://bit.ly/2Wx0KhD.

De interes:  PER Caraș-Severin face Reșița curată!

În luna mai, cei trei comedianți vor face show dincolo de granițe: Amsterdam, Viena, Frankfurt, Koln, Hamburg, Berlin.

 Stați cu ochii pe pagina noastră de Facebook! În acest weekend organizăm ultimul concurs prin care punem la bătaie câte două invitații duble pentru spectacolul din 23 aprilie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.