Baschetbaliștii de la SCM Timișoara au început play-off-ul cu un succes la Craiova și iau avantaj pentru calificarea în semifinale

SCM Timișoara a debutat cu dreptul în play-off, cu un succes cu 71-69 pe terenul celor de la SCM U Craiova, după un meci foarte echilibrat, primul din sferturile de finală ale campionatului. Bănățenii au avut meritul de a lupta până la capăt și a lua un avans important în prima serie eliminatorie.

Primul sfert al meciului a fost unul foarte echilibrat, cu ambele echipe alternativ la conducere. Oltenii au luat un minim avans, de 22-19 la finalul primelor zece minute, după o reușită a lui Miijajlovic, fostul jucător al Timișoarei. Craiova a fost la conducere mare parte din sfertul al doilea, dar fără să se poate desprinde decisiv. Timișorenii au revenit în forță și au egalat la 39, scor cu care s-a intrat la pauză, după o triță a lui Pesakovic. Ambele echipe au ratat mult în sfertul al treilea, Gazdele au reușit să țină oarecum scorul sub control deoarece au intrat în „decisiv” cu 55-51.

Oaspeții au jucat foarte bine în sfertul patru și așa au reușit să preia conducerea cu 57-62 pe tabelă. Aco Todorov a cerut time-out pentru Craiova și acest lucru a avut efect. Alb-albaștrii au marcat 9 puncte consecutive, până ce scorul s-a dus la 66-62. Formația bănățeană a revenit la conducere și apoi a marcat decisiv prin Komatina și Pesakovic. Cu 36 de secunde înainte de final, oltenii au avut din nou time-out, dar au ratat aruncarea și apoi nu au putut face fault. Astfel, Timișoara ia un avantaj important în disputa cu oltenii.

De interes:  Dulap informatic: o soluție pentru fiecare business

Cei mai buni marcatori ai alb-violeților au fost Vukosavljevic și Pesakovic, fiecare cu câte 15 puncte, urmați de Komatina, 10 puncte, Randolph, 9, Brown, 8, Stojadinovic și Baciu, câte 6 fiecare, și Diculescu, 2. Pentru Craiova, cei mai buni marcatori au fost Troupe, cu 17 puncte, și Curry, cu 16.

În play-off se joacă pe sistemul cea mai bună echipă din cinci meciuri. Următorul meci va fi vineri de la ora 18,30, tot la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.