Iso-Primer este un produs al grecilor de la IsoMat, care se remarca prin aplicarea ușoară și printr-o aderenta foarte buna la terase cu suprafete poroase.

ISOMAT este un brand ce a luat naștere in 1980 in Salonic, cu scopul de a aduce un plus de calitate constructiilor din toata lumea, prin produse de cea mai buna calitate. Astazi, compania reuseste sa fie cel mai eficient producator de produse chimice si de mortare pentru constrctii, din tot Sud-Estul Europei.

Cu peste 250 de produse, acopera o gama larga de nevoi, iar dovada clara a calitatii este chiar acest produs: Iso-Primer.

Ce produse sunt in oferta Isomat?

Constructorii vor descoperi o gama larga de produse destinate hidroizolarii, dar si mortar, beton sau produse destinate reparatiilor.

Produsele au certificate de calitate ISO 9001 de la TUV Austria si sunt rezultatul unor tehnologii moderne inovate de-a lungul celor peste 30 de ani de acvitivate. In Romania, acestea pot fi gasite pe https://izotech-services.ro/

Ce este Iso-Primer si ce face?

Iso Primer este o dispersie de rasini, care are o structura apoasa si poate sa fie aplicata usor pe suprafetele poroase. Este un material de legatura intre porii suprafetei suport si hidroizolantii elastomerici, precum IsoFlex si Isoflex-T25.

Proprietatile sale sunt foarte atractive pentru constructori:

  • Este un grunt gata preparat si poate fi aplicat pe o multime de suprafete precum betonul, caramida, tencuiala sau gipscartonul;

  • Poate fi depozitat pentru perioade de pana la 12 luni, la temperaturi intre +5 si 35 de grade Celsius;

  • Poate fi achizitionat in ambalaje intre 1 si 20 de kg;

  • Se aplica foarte usor. Acesta are nevoie de un suport uscat, fara praf, grasimi si poluanti si necesita doar o pensula, un tratament sau un pulverizator care sa il distribuie uniform pe suprafata.

Sfaturi si informatii utile despre Iso-Primer

1. Trebuie sa fie ferit de expunerea directa la soare si de inghet

2. Pentru a fi eficient, trebuie sa fie aplicat intr-o cantitate de 200-300 grame / metru patrat, valoare ce difera in functie de gradul de absorbtie al suportului.

De interes:  Spitalul din Caransebeș nu renunță !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.